В програмата

Социалната драма „Майка“ е поредната премиера, с която bTV Lady отбелязва 6-ия си рожден ден

0/5

Разтърсващата социалната драма „Майка“ е поредната премиера, с която bTV Lady отбелязва 6-ия си рожден ден. Новите епизоди започват на  16 януари ще се излъчват всеки делничен ден от 22:00 ч.

 

Добави описание


Историята се върти около малката Мелек, която живее с майка си Шуле и приятеля ѝ Дженгиз, който с всеки изминал ден става по-агресивен, а играта загрубява…  Двамата са много безотговорни и често оставят Мелек сама през нощта.

 

Добави описание


Когато сутрин Дженгиз се прибира вкъщи, Мелек го дразни, като вдига шум и той непрекъснато си намира нови и нови поводи, за да я малтретира. С всеки изминал ден Дженгиз все повече загрубява. Той убива домашния любимец на момиченцето, оставя я без храна, бие я с колан и дори я завързва в торба за боклук.

 

Добави описание

 

Началната учителка на Мелек преживява инцидент и на нейно място идва Зейнеп – млада жена, която се занимава с фотография. Младата жена забелязва бруталните издевателства над умната Мелек и решава да предприеме крайни мерки, тъй като социалните нехаят за тормоза над детето. Зейнеп отвлича Мелек и става нейна нова майка.

 

Добави описание


Историята на Зейнеп е не по-малко драматична. Младата жена има страх от интимност, защото е изоставяна цял живот. На 5-годишна възраст е изоставена от майка си и е осиновена от богатата Кахиде. Истинската и майка Гонул е убила баща й, когато Зейнеп е била още дете, след което е осъдена на затвор. Дори след обгрижването и любовта от Кахиде, Зейнеп израства самотна и интровертна.

 

Добави описание

След като завършва колеж, Зейнеп иска да стане фотограф в група проследяваща миграцията на птици. Това обаче не се получава и тя се съгласява на друга работа – става учителка. Това също не й допада, защото усеща, че дълбоко в себе си е студен човек, неспособен да даде обич на децата. Въпреки всичко, тя среща Мелек, която ще промени целия й живот завинаги.

 

Добави описание


А Мелек е позитивно, упорито и забавно дете, въпреки физическото и емоционално насилие, на което е подложено в къщи. Когато Зейнеп получава новини за дългоочаквано пътуване, отива при Мелек, за да се сбогуват. Там разбира, че Мелек е била оставена в боклука, за да умре

Добави описание

05:30
24.09.2020
Кучета 101: нови трикове: Муцуна, което само една майка може да обича
12:25
24.09.2020
Бащи на помощ , епизод - 2 , сезон - 1 Робин се заема с реалното функциониране на Съвета на бащите в ежедневието им докато Лари поема задълженията си със страст. Докато с Евън кроят планове да се преместят в Ню Йорк, Лили има неочаквана среща с майка си
12:30
24.09.2020
Убийствата сами ме избраха: Моето първо убийство (Murder Chose Me: My First Homicide) Детективът от отдел Убийства Род Демъри има лична връзка с престъпността. Майка му е била убита, брат му е убиец, а самият той е разкрил над 250 убийства. (9-AT)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg