В програмата

Социалната драма „Майка“ е поредната премиера, с която bTV Lady отбелязва 6-ия си рожден ден

0/5

Разтърсващата социалната драма „Майка“ е поредната премиера, с която bTV Lady отбелязва 6-ия си рожден ден. Новите епизоди започват на  16 януари ще се излъчват всеки делничен ден от 22:00 ч.

 

Добави описание


Историята се върти около малката Мелек, която живее с майка си Шуле и приятеля ѝ Дженгиз, който с всеки изминал ден става по-агресивен, а играта загрубява…  Двамата са много безотговорни и често оставят Мелек сама през нощта.

 

Добави описание


Когато сутрин Дженгиз се прибира вкъщи, Мелек го дразни, като вдига шум и той непрекъснато си намира нови и нови поводи, за да я малтретира. С всеки изминал ден Дженгиз все повече загрубява. Той убива домашния любимец на момиченцето, оставя я без храна, бие я с колан и дори я завързва в торба за боклук.

 

Добави описание

 

Началната учителка на Мелек преживява инцидент и на нейно място идва Зейнеп – млада жена, която се занимава с фотография. Младата жена забелязва бруталните издевателства над умната Мелек и решава да предприеме крайни мерки, тъй като социалните нехаят за тормоза над детето. Зейнеп отвлича Мелек и става нейна нова майка.

 

Добави описание


Историята на Зейнеп е не по-малко драматична. Младата жена има страх от интимност, защото е изоставяна цял живот. На 5-годишна възраст е изоставена от майка си и е осиновена от богатата Кахиде. Истинската и майка Гонул е убила баща й, когато Зейнеп е била още дете, след което е осъдена на затвор. Дори след обгрижването и любовта от Кахиде, Зейнеп израства самотна и интровертна.

 

Добави описание

След като завършва колеж, Зейнеп иска да стане фотограф в група проследяваща миграцията на птици. Това обаче не се получава и тя се съгласява на друга работа – става учителка. Това също не й допада, защото усеща, че дълбоко в себе си е студен човек, неспособен да даде обич на децата. Въпреки всичко, тя среща Мелек, която ще промени целия й живот завинаги.

 

Добави описание


А Мелек е позитивно, упорито и забавно дете, въпреки физическото и емоционално насилие, на което е подложено в къщи. Когато Зейнеп получава новини за дългоочаквано пътуване, отива при Мелек, за да се сбогуват. Там разбира, че Мелек е била оставена в боклука, за да умре

Добави описание

06:45
27.01.2020
Д-р Зоуи Харт , епизод - 7 Брик разказва на Лемън за своята среща с Алис, а тя дава да се разбере, че не иска майка си обратно в живота ?. Нещата се усложняват, когато Алис се появява при Фенси и това отваря старите рани на Лемън.
08:50
27.01.2020
Никога не казвай сбогом: Скритото зло (Never Say Goodbye: Evil Lurks) Най-лошият кошмар на една майка става реалност, когато синът ? изчезва. Търсенето не дава резултат, но един шофьор прави ужасяващо откритие. (AL)
10:40
27.01.2020
Кошмарни съседи: Вкусът на убийството (Nightmare Next Door: Taste of Murder) Секретарката Джули Уилямс умира, след като пие вода от автомата в офиса. Детективите са объркани. Кой би могъл да има зъб на тази мила самотна майка? (9-A)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg