В програмата

Смъртоносни залози с Уесли Снайпс в премиерния сериал “Играчът” по NOVA

0/5

Смъртоносни залози с Уесли Снайпс в премиерния сериал “Играчът” по NOVA

Холивудските звезди Уесли Снайпс и Филип Уинчестър се впускат в най-опасната хазартна игра, организирана от задкулисието в Лас Вегас, в премиерния за българския ефир хитов сериал “Играчът”. Смразяващият трилър от изпълнителните продуценти на “Черният списък”, който ще се излъчва всеки делничен ден, ще направи своя дебют тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

 

Добави описание

 

Автор на историята е сценаристът Джон Роджърс, известен с работата си по друга известна криминална поредица – “Честни измамници”, и култовата фантастика “Трансформърс”, а режисьор на “Играчът” е номинираният за БАФТА Бхарат Налури, който е сред двигателите на световноизвестния шпионски сериал “Фантоми”. Освен Уесли Снайпс и звездата от “Експериментът” Филип Уинчестър, в “Играчът” зрителите ще видят популярните актьори Чарити Уейкфийлд и Деймън Гиптън.

 

Добави описание

 

Филип Уинчестър влиза в ролята на бившия агент от ФБР Алекс Кейн, който неохотно се превръща в участник в перверзната хазартна игра на вековно тайно общество, където залозите се измерват в престъпления и човешки животи. Членовете на този анонимен и аморален клуб, принадлежащи на най-богатите слоеве от обществото, залагат чрез г-н Исая Джонсън (Уесли Снайпс) на вероятния изход от ужасни престъпления.

 

За да открие убийците на съпругата си, Алекс Кейн се превръща в новия играч в този смъртоносен хазарт. Ще успее ли той да разруши организацията отвътре и да отмъсти за смъртта на съпругата си? Или пък това, което казват, ще се окаже истина: "Казиното винаги печели"?

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg