Актуално В програмата

„Ранди идва на помощ” с нови сватбени съвети

Добави коментар

Новият сезон от на най-популярното предаване за булки „Ранди идва на помощ” започва от 6-и януари по TLC

Новият сезон от на най-популярното предаване за булки „Ранди идва на помощ” започва  от 6-и януари по TLC

Ранди идва на помощ

Поредицата „Радни идва на помощ” с участието на сватбения гуру и бивша звезда на „Кажете ДА на булчинската рокля“, Ранди Феноли, се завръща с втори премиерен сезон. От 6-и януари, вторник, от 21:00 ч. по TLC модният експерт в областта на булчинското облекло се отправя на път, за да превърне в реалност най-смелите фантазии на младоженките. Въоръжен със своя характерен стилов подход и камион, пълен със сватбени рокли, той помага на бъдещи булки да намерят идеалния си сватбен тоалет.

Ранди идва на помощ

Ранди отново ще посети осем големи града в САЩ, за да направи пълна булчинска промяна, включваща рокли, аксесоари, прически и грим. От своя сватбен салон на колела Ранди ще дава най-добрите съвети за предстоящите сватби и ще представя най-актуалните тенденции за сезона. Освен това, зрителите ще видят емоционалните истории на достойни булки, които копнеят за радикална промяна за големия им ден. Градовете-спирки са Денвър, Сиатъл, Оклахома Сити, Сан Франциско и Лос Анджелис.

Ранди идва на помощ

Водещият на „Ранди идва на помощ”, Ранди Феноли е познат на милиони зрители по света и помага в намирането на перфектната сватбена рокля на повече от 15 000 булки всяка година. Страстта му към модата и дизайна го отвежда в престижния Моден институт по технологии. Докато се обучава, Ранди печели множество награди за дизайн на булчинско облекло и е двукратен носител на най-престижната награда за сватбен дизайн – DEBI.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ранди идва на помощ