В програмата

Премиерата на последната оригинална продукция на AXN „Картър“ е тази вечер

0/5

Премиерата на последната оригинална продукция на AXN „Картър“ е тази вечер

Запознайте се с Харли Картър - холивудската звезда от хитова кримка, която се завръща в родния си град, за да използва актьорския си опит и да стане сериозен детектив. Осъзнал, че има нужда от истинска почивка, Харли зарязва Холивуд и поема към родния Бишъп, където бързо открива, че годините прекарани в кожата на измислен детектив ще се окажат наистина полезни, когато се окаже въвлечен в мистериите на истинския живот.


Талантлив, умен и малко разглезен от парите и славата, харизмата на Харли върви метър пред него, като му помага да се справи с всяка ситуация. Отгледан от икономката на дома им след мистериозното изчезване на майка му, Харли здравата се е потрудил за да не позволи тази трагедия да се отрази на щастливата му и щедра пририда, както и на отношенията му с околните. Надарен с перфектна памет, той е детектив по душа, но трябва да работи сериозно, за да се докаже.  Харли е разкъсван между желанието си дали да се отдаде на новата си роля на консултант следовател към полицейския участък на Бишъп или да се върне към славата и парите в Холивуд, въпреки, че смята, че ролята му в телевизията всъщност е олицетворение на неговата собствена представа за самия него... С дведи думи - сложно е!


В пилотния епизод тази вечер точно в 21:00, ще видим как Харли Картър се завръща в родния си град в Бишъп, Онтарио след публичен скандал в Лос Анжелис. Жената, която управлява и се грижи за дома му, и която го е отгледала е обвинена в убийство и Харли настоява да участва в разследването. Попаднал на сцената на истинско престъпление Харли с изненада открива, че има дарба за истинска детективска работа и в крайна сметка може би няма да бърза чак толкова много, за да се завърне към живота си на звезда в Холивуд.

 

Още за Картър

22:00
28.03.2020
Целуни момичетата - драма с уч. на Морган Фрийман, Ашли Джъд, Кери Елуис, Браян Кокс, Тони Голдуин, Джей Сандърс, Алекс Макартър и др.
14:20
29.03.2020
Хари Потър и Даровете на смъртта, 1 част, приключенски - фенъзи, Великобритания, 2010 реж. Дейвид Йейтс, с Даниъл Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, Хелена Бонам Картър, Ралф Файнс, (12)
16:45
29.03.2020
Хари Потър и Даровете на смъртта, 2 част, приключенски - фенъзи, Великобритания, 2011 реж. Дейвид Йейтс, с Даниъл Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, Хелена Бонам Картър, Ралф Файнс, (12)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg