В програмата

Последните номинации в Къщата ще се проведат на живо, "очи в очи"

0/5

Последните номинации в Къщата ще се проведат на живо, "очи в очи"

Последните номинации във VIP Brother "Женско царство" 2018 ще бъдат проведени на живо "Очи в очи" довечера. Съквартирантите ще се изправят един пред друг и ще разкрият доводите си кой и защо бива номиниран. Розмари даде щита на SDI на Ваня и тя няма да може да бъде номинирана. Кои са фаворитите за изгонване, дали при липсата на щит Ричард не е застрашен да събере най-много номинации и какво ще си кажат участниците, ще разберем довечера в ефира на NOVA.

 

Добави описание

 

На финалната права отношенията и мненията в Къщата се преобръщат с всеки изминал ден, а истината бива казвана на всяка цена. Биг Брадър ще припомни на всички, че всеки трябва да внимава в думите си, защото рано или късно те се връщат обратно при нас при това с тройна сила.

 

Добави описание


Напрежението между Мира Добрева и Ваня Костова придобива нова форма, която се превръща бързо във вражда, а останалите Съквартиранти няма да останат безпристрастни. Биг Брадър постави мисия на Мира, в която тя да разкрие истината за поведението на Ваня, и както често се случва в живота - истината бива приета трудно и болезнено.

 

Добави описание

 

Гледайте последните номинации на живо довечера в 21:00 часа само в ефира на NOVA.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg