Big Brother

Ники Кънчев, Маги Желязкова и Витомир Саръиванов играят на „Колелото на късмета”

• От 0/5

 

Този петък, 7 май -  Ники Кънчев, Маги Желязкова и Витомир Саръиванов  играят на  „Колелото на късмета”

 

 

Ники Кънчев, Маги Желязкова и Витомир Саръиванов


В четири поредни петъка едни от най-известните лица на „Нова ТВ” ще играят благотворително в „Колелото на късмета”. Каузата, позната от „ВИП брадър 3”, е съвместна инициатива с „Ллайънс клуб”, и за всички играчи ще бъде една - купуване на кувьози за недоносени бебета със сърдечни проблеми за Националната кардиологична болница в София.

Този петък, 7 май, Ники Кънчев, Маги Желязкова и Витомир Саръиванов ще покажат на зрителите една перфектна екипна игра, донесла им 8500 лв. Тримата водещи трябваше да разгадават лексика, свързана по някакъв начин с  „Биг брадър” - наблюдение, семейство, шпиониране. . .Най-знаещ в отбора се оказа водещият на „Сблъсък”.

 

 

 

Иван , Андрей и малка сладка Бианка


Иван , Андрей и малка сладка Бианка ще доказват бързината и ловкостта на умовете си следващия петък, 14 май. Те правят едно супер забавна състезание, в което Андрей - враг номер 1 на червения цвят, играе именно с него, и то само заради благородната кауза. . . И може би това е кадемът за страхотната игра, която прави с помощта на съотборниците си.

 

 

Още за Витомир Саръиванов, Колелото на късмета, Маги Желязкова, Николай Кънчев

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg