Big Brother

Датският принц идва за красивата Елеонора, четвъртък вечер Big Brother Live...

• От 0/5

Датският принц идва за красивата Елеонора, четвъртък вечер Big Brother Live...

ЕлеонораМисии
Подготовка за Великден
Четвъртък вечер Big Brother Live...


Велинградската красавица Елеонора и съпругът й Давид са една от двойките в къщата, чиито роли в семейството са обърнати.

Тя работи и изкарва парите, с които преживяват. Тя взима решенията, а мъжът й се старае да угоди на всяка нейна прищявка. Неговият глас почти не се чува.

Давид и ЕлеонораВ понеделник видяхме драматичната изповед, която Елеонора направи пред Big Brother. Тя  сподели, че не е щастлива от прибързаното си обвързване със съпруга си и в живота й има друг мъж. Той се казва Николай и живее в Дания. Именно Николай е човекът, заради когото Елеонора е готова да промени живота си.

В своята изповед, Елеонора сподели, че Николай е мъжът, на когото се възхищава. Пръстенът, който носи Ели, също е от наго. Дали това е един вид обещание?! Приела ли е Елеонора предложението на Николай да замине заедно с дъщеричката си в Дания?

Сега мистериозният Николай идва от Копенхаген, за да чуе признанията на Елеонора и може би да й предложи един по-щастлив живот?! Какво ще се случи, когато тази вечер кокетката види принцът на своите мечти?
Какво ще си кажат те двамата?
Направила ли е красавицата вече своя избор?
Какво ще се стане със съпруга й Давид и общото им дете Анжелина?
Всичко това ще разберем тази вечер в 20:00часа по Нова телевизия.


Мисии...
Мисия „Мистър Биг Брадър”

Кой е най-забележителният мъж в Big Brother Family е въпрос, от който се интересуват не само жените в къщата, но и може би всички зрителки. За да даде отговор на публиката, Big Brother организира конкурс Мистър Биг Брадър. Жури на конкурса ще бъдат жените в къщата, а победителят ще се окичи с титлата „Мистър Биг Брадър Фемили”!

Конкурсът ще протече в два кръга. В първия всеки мъж ще дефилира в тоалет, отразяващ последните модни тенденции в плажното облекло в Милано, а журито ще оценява артистичността, харизмата и физиката му.


Във втория журито ще оценява разбиранията на мъжете за семейно щастие. Какви въпроси ще зададат жените на мъжете в къщата и как ще бъдат оценени гледайте петък вечер в дейли епизодът! Тогава освен гордия носител на титлата ще видите и първоаприлската шега, която Big Brother си направи със съквартирантите!

Ванеса и СветлинМисия „Най-щастливо семейство в къщата”...
По време на живото предаване довечера, двойките в къщата ще избират най-щастливото семейство.
От резултатите на конкурса зависи изпълнението на тайната мисия на любовния четириъгълник – Ива – Цветелин – Ванеса – Светлин. Те не трябва да попадат на последните места в класацията.

На кои места ще се подредят двете фалшиви семейства?

При какви условия ще останат в къщата, ако мисията им е успешна?
Как ще се отразят съмненията, които Ива и Цветелин събудиха с отказа да изпълнят на мисията с целувката?

ИваМистерия върлува в къщата на Big Brother Family. От вчера Ива разказва на съквартирантите си, че е бременна. Дали тя е знаела за това още с влизането си в къщата и как е успяла да прикрие бременността си? дали не се е случило вътре по време на престоя й с бившия й съпруг Цветелин?

Истина ли е това или хитър трик, с който фалшивото семейство Цветанови се опитват да спечелят съчувствието на останалите съквартиранти?
Повярваха ли съквартирантите на думите на Ива и ще осигури ли това по-висока позиция в класацията измежду другите двойки в къщата с разказа за бременността? Ще разберем довечера в Big Brother Live!

Подготовка за Великден...

  • На рафтовете в магазина на Big Brother Family вече има боя за яйца и козунаци! За любителите на домашно приготвен великденски козунак има и необходимите продукти. Агнешкото е единственото, което още липсва в магазина.
  • Боядисват ли яйца вече съквартирантите в къщата и кой ще спази традициите на Великден?
  • Как ще посрещнат празника?
  • Дали семействата са вече достатъчно близки, за да съберат пари и да си направят заедно една голяма обща трапеза?
  • Ще отправят ли молба към организаторите за агне и вино?
  • Кои ще са децата, които ще зарадват родителите си за празника с посещение в къщата? Какви игри и изненади ще има за тях?
  • Предстои да разберем...

Още за Big Brother, Биг Брадър Фемили

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg