VIP Brother

Нора е първият участник напуснал Къщата на Big Brother.

0/5

Нора е първият участник напуснал Къщата на Big Brother.

Нора Недкова напусна Къщата на VIP Brother! Такава бе волята на зрителите на NOVA. След провелите се първи номинации и светкавични елиминации, Нора бе избрана да напусне завинаги своите Съквартиранти.

 

Добави описание

 

Непосредствено след като излезе от Къщата, Нора бе посрещната от Ники Кънчев, който й даде възможността да спаси един от съквартирантите от изгонване посредством "вълшебния" щит на SDI. Младата красавица заяви, че според нея, единственият човек, който заслужава да спечели това шоу е Ваня Костова и съответно даде на нея защитата от изгонване за следващите номинации. Нора заяви, че единственото, за което съжалява е, че не е успяла да покаже повече от нейното "вътрешно аз".

 

Добави описание

 

Реакциите след напускането на Нора бяха бурни- едни се радваха, други изпитаха разочарование, а други планираха следващите си тактически ходове. Кой как реагира ще видим днес в епизода на VIP Brother "Женско царство 2018".

 

Добави описание

 


Ще станем свидетели и на мисия "Бедрок"- Биг Брадър изпрати Съквартирантите в каменната ера, където ги очакваха тежки камъни за преборване. Отборният дух бе сломен, но не от първобитните сечива, а от острите думи на Кулагин и драматичните реакции на Диона. Кои от Съквартирантите  прекараха нощта на открито и кой показа вътрешната си сила, ще разберем довечера от 21,00 часа само в ефира на NOVA!

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg