В програмата

На 12 май се завръща „Като две капки вода”

0/5

На 12 май се завръща „Като две капки вода”
На 12 май се завръща „Като две капки вода”

Милица ще прави пролетно почистване, а Иво ще играе тенис по време на празниците – на 12 май се завръщат в „Като две капки вода”

Участниците в “Като две капки вода” ще си имат дълга почивка, но въпреки празниците всеки от тях ще репетира и за следващия си образ.

Любимият водещ от сутрешния блок на Нова “Здравей България” - Павел, работи неуморно. За него няма и минута почивка покрай новата му роля на Том Джоунс, която трябва да представи в деветия лайв от предаването.

На 12 май се завръща „Като две капки вода”

Има и мъже, на които им отиват къси поли и дълги коси. Това доказа Иво с неговите многобройни женски превъплъщения, които толкова добре му прилягат, че дори бихме се усъмнили дали това не е оригиналът. Танев не е планувал почивка, защото твърди, че София е чудесна по време на поредни почивни дни. Той ще остане тук и ще играе тенис, а на 12-и май ще го видим като Бруно Марс.

На 12 май се завръща „Като две капки вода”

Друга от звездите - Мая Бежанска, ще се разходи по музикалния подиум на 9-и май, където е поканена да връчи една от наградите на “Годишните музикални награди на БГ радио”, а Милица е запланувла пролетно почистване на двора си.

Неве, заедно с децата и половинката си Краси Ванков заминават извън София. Тя иска да се подготви за Шер в тиха семейна обстановка, а шоуто така или иначе ще бъде гръмко и динамично.

Добави описание

Следващият лайв в „Като две капки вода” ще бъде на 12 май, от 20.00 часа по Нова. Тогава ще видим и Къци катоThe Cranberries, Стефания като Kiss, Нети като Монсерат Кабайе и Деян като Ейми Уайнхаус.

Като две капки вода – на 12 май, от 20.00 часа по Нова.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg