В програмата

Миглена Каканашева и Жени Калканджиева заедно в „Папараци“

0/5

Миглена Каканашева и Жени Калканджиева заедно в „Папараци“

На 22 септември от 21.30 часа Венета Райкова ще срещне зрителите на bTV с представител на звездното жури на „България търси талант“ – Любен Дилов-син. Феновете на телевизионния таблоид "Папараци" ще могат да видят и продължението на интервюто с певицата Луна и новия ѝ годеник от миналия брой.

 

Добави описание

 

Тази неделя 100 Кила ще говори за трансформацията на живота му, за спирането на алкохола и наркотиците и новия му видеоклип с Д2. Отново пикантни теми за звездите ще бъдат обсъдени в „коментарното студио“ на „Папараци“. Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова са подготвили и този път горещо светско съдържание. Част от него ще бъде и интервю с  Миглена Каканашева. Коментар на най-актуалните новини и въпроси около четвъртата бременност на Кали, ще направи самата изпълнителка. А лично от Мариана Попова зрителите ще научат има ли наистина сватба и какво се случва в живота й и в този на двете ѝ дъщери.

 

Добави описание

 

Традиционно в епизода ще бъде представена и седмичната новинарска хроника. Изненадите ще бъдат шокиращи. Гледайте епизода в неделя, за да разберете защо.

Още за Папараци

19:00
10.06.2020
Майкъл Уеър: Без цензура - Папараци
10:50
11.06.2020
Майкъл Уеър: Без цензура - Папараци

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg