В програмата

Марина Мицич стана жертва на Къртицата

0/5

Марина Мицич стана жертва на Къртицата
Марина Мицич стана жертва на Къртицата

Елиминационният тест в съботното живо предаване се оказа непосилен за  Марина Мицич.

26-годишната модна редакторка се превърна в поредната жертва на Къртицата и разплакана напусна Базата като призна, че тя не е новоизбрания саботьор. Снощните номинации доказаха, че отборния дух напълно е напуснал участниците, а копията им хаотично поразяваха различни цели.

Емил Каменов

Емил Каменов изненадващо се сдоби с три номинации, а Марина взе спонтанното решение да изравни резултата между него и Георги, като заби последното решаващо копие пред ММА боеца. Така, емоционално и по женски, Мицич остана в очакване техния „братски”  двубой да определи противника й на елиминационния тест.

Азбучната задача първоначално беше решена от Георги, но малка грешка направи Каменов служебен победител и прати Жоро на четири очи с Мицич. Дуелът с въпросите приключи с очаквана победа за ММА героя, който се оттегли на заслужен отдих в Изолатора за неопределено време.

Александър Сано

Марина призна, че на теста е играла с името на Александър Сано. Той ли е главният заподозрян обаче и ще бъде ли разкрита новата Къртица до края на играта – остават две седмици за отговор.

Съботната вечер подложи супергероите на истински емоции, заредени с истински ток. За пръв път от старта на играта, снощи Предверието беше наживо, а мисията на клетите участници-сервитьори беше подгрята с високо напрежение от кучешки нашийници. Въпреки засечките по трасето, Заселниците припяваха любимите си песни и два от отборите спечелиха допълнително време за следващата голяма Битка. Монтанският гард Каменов беше най-силно повлиян от токовите удари и това провали неговия тим.

Трите прасенца

Трите прасенца

Трите прасенца

Тройката Мицич-Каменов-Джумпарова се представиха най-слабо и на Арената, където провалиха Битката „Трите прасенца” и загубиха 6000 лв. Другите две тройки – Сано-Ивайла-Георги и Евгени-Бориса-Костя, удържаха калните борби с победа и спечелиха общо 12000 лв. за Групата.

Така, финансовия баланс в момента е за 51740 лв. Къртицата и 135110 лв. за Групата.

В снощното студио, старата Къртица Емил Русев, бе анализиран жокер по жокер от психолога Ани Владимирова и главния редактор на предаването Ники Николов. Единствените хора от екипа, които знаеха кой е саботьора, разкриха, че неговата мисия е била решаваща за хода на цялата игра и затова тeхния избор е бил изключително труден.

Две седмици преди финала, супергероите са вече осем. Кой е новата Къртица, защо топ-охранителят Каменов подозрително се укроти и кое провокира Марина Мицич да обвини Ивайла Бакалова, че приема неприлични предложения срещу заплащане – очаквайте хронологията на най-грозния женски скандал  в Базата - понеделник от 20.30 ч. по  TV7.

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg