В програмата

Лов, глад и разкаяния в Къртица 2

0/5

Тази вечер в Къртицата 2, Георги, Евгени, Илиян Киряков, Марина, Виктория и Емил Каменов ще докажат, че са най-лошата ловна дружинка, а резултатите от седмичната им мисия за храна, ще обрекат Заселниците на глад.

Лов, глад и разкаяния в Къртица 2

Дали гладът ще изостри и без това скандалджийските изблици на охранителят Емо Каменов или принудителния пост ще го върне в правия път, ще стане ясно тази вечер.

Бодигардът на холивудски знаменитости ще потъне в дълбок размисъл за изтърваните си нерви и думи, които му осигуриха съдебна битка с топмодела Бориса Тютюнджиева.

Ще се извини ли Емил, ще остане ли без работа и ще потърси ли друг начин да омилостиви Бориса – предстои да разберем довечера от 20.30 ч. по TV7.

Красавецът Борислав за пореден път ще се похвали с качествата си на стратег пред участниците. Днес той ще разкрие в подробности, как е пожертвал Индира, за да затвърди убеждението си, че Емил Русев знае кой е Къртицата.

Лов, глад и разкаяния в Къртица 2

От мрачния Изолатор, оцелелият Емил Русев ще сподели своето най-дълбоко подозрение, потвърдено два пъти в спечеления от него елиминационен тест – Илиян Киряков е Къртицата.
Тази вечер, всички подозрения ще излязат наяве в търсене на Къртицата.

Още за Къртицата

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Лов, глад и разкаяния в Къртица 2 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg