В програмата

Краят на обета за мълчание на Шеф Петров отново взривява Къщата

0/5

Краят на обета за мълчание на Шеф Петров отново взривява Къщата

Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, най-известната Къща отново ще се взриви, а главни действащи лица ще бъдат най-скандалните Съквартиранти Шеф Петров и Мария.

 

 

Добави описание

 

След като Big Brother позволи на Шеф Петров да говори и готви отново, той призна, че си е дал сметка за своите прибързани реакции, спрямо останалите Съквартиранти, и си е взел важни поуки, наблюдавайки ги отстрани. Тази вечер обаче скандалният готвач ще покаже напълно противоположно на думите си поведение и ще влезе в титаничен сблъсък с дизайнерката Миглена Каканашева, която доскоро беше сред най-близките му хора в Къщата. Продължителната размяна на остри реплики между тях ще прерасне в тежки лични обиди и обвинения, а Даниел Златков ще се намеси, заставайки на страната на Мегз.

 

Добави описание

 

 

Още един сблъсък на доскоро близки хора в шоуто ще предизвика учудването на Съквартирантите. Часове преди да напусне Къщата, Мария ще изкаже възмущението си от Енджи, а опитите на красивата ливанка да се защити само ще усложнят ситуацията. Мария ще я засипе с обвинения за нетактичност и неуважение, заради помещението, в което двете спят, а успяха ли диетоложката и певицата да стоплят отношенията си преди напускането на Мария или се разделиха със скандал, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

В живото предаване на VIP Brother снощи фурията Мария напусна Къщата по собствено желание, а Дани Милев – по волята на зрителите. Двамата признаха, че шоуто много ще им липсва и ще следят с интерес случващото се с бившите им Съквартиранти.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg