В програмата

Жана Бергендорф е новият участник в „Като две капки вода“

0/5

Жана Бергендорф е новият участник в „Като две капки вода“

Жана Бергендорф е новият участник в трети сезон на „Като две капки вода“. Червенокосата изпълнителка на хита „Самурай“ се появи в компанията на свои копия, които неслучайно бяха определени като нейни близначки. Изненадата се случи в редица столични редакции, които имаха възможност не само да поговорят с Жана за предстоящото й предизвикателство, но и да отгатнат коя всъщност е истинската Бергендорф.

„Винаги съм отворена към нови преживявания, а „Като две капки вода“ е глътка свеж въздух – възможност да опиташ да бъдеш някой друг, докато се забавляваш!“, разказва ентусиазирано Жана. Дуетната половинка на Кристо не крие, че е любопитно „да види себе си отстрани“, докато се разхождаш със свои огледални образи.

След победата във втория сезон на X Factor и обещаващия старт на музикалната й кариера, наградената с „Жена на годината“ певица ще стане част от новия каст на единственото по рода си шоу за преобразяване в България. Жана Бергендорф, Азис, Джуджи и други известни лица от сцената и родния ефир ще покажат своя потенциал на артисти в новото издание на „Като две капки вода“ в ефира на НОВА.

На 3 март  шоуто ще поднесе на феновете най-добрите моменти от изминалия сезон, както и интересните представяния на разнообразните участници в шоуто. 

Гледайте старта на „Като две капки вода“ на 3 март от 21:00ч. по НОВА

Още за Жана Бергендорф, Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg