Актуално В програмата

Истории за приятелство, любов и предателство в третата седмица на “Великият понеделник” по KINO NOVA

Добави коментар

Непреходни истории за приятелство, любов, предателство и отмъщение в приказни и фантастични светове очакват зрителите в третата седмица на шести сезон на "Великият понеделник" по KINO NOVA.

Киноманите могат да гласуват за холивудските звезди Мишел Монахан и Патрик Демпси, които ще открият пътя от истинското приятелство до любовта в романтичната комедия “Шаферът”. С тази лента режисьорът на поредицата “Мистър Бийн” Пол Уейланд доказва, че може да съчетае любовната тематика с нестандартното си чувство за хумор, а резултатът е една забавна история, изпълнена с много обрати.

 

Добави описание


За зрителския вот се бори и приключенският филм “Кучешки живот“ на световноизвестния режисьор Ласе Халстрьом. Творбата разказва една приказка за приятелството и лоялността, а актьорският състав включва звезди като Денис Куейд и Брадли Купър. Историята е разказана през погледа на четириногия домашен любимец Бейли, който се опитва да намери отговори на въпросите за смисъла на живота.

 

Добави описание


Приятелството и предателството са основна тема и във взривяващия екшън-трилър “Мачете” на Робърт Родригес. Именитият мексикански режисьор създава поредната съвременна легенда за престъпния свят на границата между Мексико и САЩ, продължавайки някои от линиите на героите в епоса “Десперадо”. Сюжетът проследява битката между корумпиран американски политик и латиноамерикански наемен убиец, а в главните роли влизат Робърт Де Ниро и Дани Трехо в компанията на Стивън Сегал и Мишел Родригес.

 

Добави описание


Една любима приказка на малки и големи оживява във фентъзито “Пепеляшка” и също се бори за гласовете на феновете на качественото кино в третата седмица на “Великият понеделник”. Красивата екранизация на отличения с БАФТА за режисура Кенет Брана дава съвсем различен поглед към класическата история и събира цяло актьорско съзвездие като Кейт Бланшет, Лили Джеймс, Ричард Мадън, Хелена Бонъм Картър, Стелън Скарсгард, Холидей Грейнджър и Софи МакШийра.

 

Добави описание


Зрителите могат да гласуват и за Марк Уолбърг, който ще трябва да се справи с една от най-големите индустриални аварии в съвремието в екшън-трилъра "Море в пламъци". Лентата е заснета по действителен случай и е вдъхновена от драматичната история за експлодирането на нефтодобивната платформа Deepwater Horizon, която е най-голямото екологично бедствие, причинено от човека в Мексиканския залив. Освен Марк Уолбърг,  в главните роли влиза плеяда от звезди – Кейт Хъдсън, Кърт Ръсел, Джон Малкович, Дилън О'Брайън, Джина Родригес и Итън Суплий.

 

Добави описание


Итън Хоук, Ума Търман и Джъд Лоу също се борят за любовта на киноманите, предлагайки им разходка в бъдещето в номинираната за “Оскар” култова фантастика “Гатака”. Антиутопията на режисьора Андрю Никъл разказва за един свят, в който бъдещето на всеки индивид се определя от неговите гени, а традиционните човешки връзки като приятелството и любовта са дискредитирани...

 

Добави описание


Феновете на качественото кино могат да изберат своя фаворит от изброените ленти на сайта на "Великият понеделник", а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 16 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от всички гласували ще получават страхотен брандиран подарък.  На финала на емблематичната за  KINO NOVA кампания, в която властва зрителят, също има изненади. За да бъде всичко 6, големите награди също ще са 6 – всички, които са гласували всяка седмица в продължение на "Великият понеделник", имат шанс да спечелят специален, брандиран и персонализиран режисьорски стол.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър