Актуално В програмата

„Истински истории” със звездна подкрепа – от 20 август по bTV

Добави коментар

Риалити сериалът „Истински истории” ще изнеда зрителите на bTV с нови епизоди в разгара на лятото – от 20 август, четвъртък и петък от 21.30 часа.

Риалити сериалът  „Истински истории” ще изнеда зрителите на bTV с нови епизоди в разгара на лятото  – от 20 август, четвъртък и петък от 21.30 часа.

За да подкрепят посланието на предаването – че за всеки проблем има решение - в новите серии на „Истински истории” по необичаен начин ще се включат няколко популярни лица. Сред тях са Иво Танев, Кали, Ива Екимова, Кристина Патрашкова, Кристо и Ваня Червенкова. Те ще се появят в сцени от епизодите, без да се намесват в базираните на действителни случаи сценарии.

“Истински истории” се наложи не само като най-успешния риалити сериал у нас, но и като първия по рода си телевизионен проект, в който зрителите откриват помощ, терапия и вдъхновение за промяна. Затова екипът на предаването прави още по-внимателен подбор на казусите от практиката на психолога Ани Владимирова. Самота, сексуални зависимости, свръхамбиции, криза на третата възраст са само част от личностните конфликти, които ще завладеят вниманието на зрителите, за да покажат, че има изход и от най-заплетените житейски ситуации.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истински истории

Силата на бащината обич отново тема в „Истински истории“ по bTV

Силата на бащината обич ще развълнува зрителите на bTV този четвъртък в „Истински истории“ по bTV

Нов сезон на „Истински истории“ от 8 февруари

Свръхамбиция пречи на щастието на млада жена - в „Истински истории”

Първият български риалити сериал „Истински истории” в ефира на bTV от 5 януари