Актуално Какво ще се случи...

HBO пуска предпремиерно първи епизод на „Нюйоркска комбина“

Добави коментар

В края на лятото HBO нагорещява очакванията за есенния филмов сезон със специална предпремиера на новата оригинална продукция „Нюйоркска комбина“.

В края на лятото HBO нагорещява очакванията за есенния филмов сезон със специална предпремиера на новата оригинална продукция „Нюйоркска комбина“. Пилотният епизод от сериала е наличен за гледане в онлайн филмовото приложение HBO GO - повече от седмица преди официалната телевизионна премиера на 11 септември.

Създаден от Джордж Пеликанос и Дейвид Саймън и с познати имена като Джеймс Франко и Маги Джиленхол, „Нюйоркска комбина“ проследява историята на легализацията и възхода на американската порно индустрията в Ню Йорк през 70-те и 80-те години на 20-ти век.

Нюйоркска комбина

Официалната телевизионна премиера на оригиналната продукция на HBO „Нюйоркска комбина“ е на 11 септември от 21:00 часа. Всеки следващ епизод ще се излъчва в същия час в последващите понеделници.

Нюйоркска комбина

„Нюйоркска комбина“ - епизод #1: “План”

Пилотният епизод ни запознава с братята близнаци Винсънт (Джеймс Франко) и Франки Мартино (Джеймс Франко). Единият е барман от Бруклин, работещ на две места със своенравна съпруга и две деца. Вторият – безгрижен комарджия с висящи задължения към местната мафия. Сериалът проследява случващото им се в суровия пропаднал начин на живот на Таймс Скуер през 1971 година.

Опитите на Винсънт да подобри живота си и да изплати дълговете на брат си го срещат с други изпаднали жители от средната класа, сред които проститутките-ветерани Кенди (Маги Джиленхол) и Ашли (Джейми Нюман), неопитните в занаята Дарлийн (Доминик Фишбек) и Лори (Емили Мийд) и сладкодумните сводници Си.Си. (Гари Кар), Лари (Кбенда Акинабе) и Родни (Клифърд Смит - Метод мен), които развиват бизнеса си с плът, необезпокоявани от полицията. Междувременно студентката Аби (Маргарита Левиева) е принудена от приятели да купи анфетамини от улицата, което я води Таймс Скуеър и става повод подредения ѝ благоприличен живот да се преобърне на 180 градуса.

Епизодът е по сценарий на Джордж Пелеканос и Дейвид Саймън; режисьор е Мишел МакЛарън.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нюйоркска комбина