VIP Brother

Един Съквартирант финишира на седмо място тази вечер

0/5

Един Съквартирант финишира на седмо място тази вечер

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, най-известната Къща ще се раздели с още един VIP Съквартирант – този, който е събрал най-малко зрителска подкрепа до момента. Кой ще се нареди на почетното седмо място в юбилейния сезон на шоуто и каква ще бъде реакцията от тази новина, ще разберем още довечера.

 

Добави описание


Мисия „Гореща линия” даде възможност на феновете да се чуят с любимците си сред финалистите, а тази вечер ще видим как народната любов буквално ще просълзи Миглена. Дамата в червено ще признае, че не е и предполагала възможността толкова хора да я подкрепят, а позитивите по неин адрес ще пропукат твърдата ѝ черупка и Меги ще се отдаде на емоциите. Масовата подкрепа ще притесни противниковия лагер, а какво ще последва, предстои да разберем.

 

Добави описание


След кръстосания разпит от зрителите, Съквартирантите ще получат още една възможност за допир до външния свят. Big Brother ще им постави мисия, с която те могат да чуят най-близките си хора, но за много ограничено време. Майки, сестри, най-добри приятели и деца ще се свържат с Къщата, но дали ще бъдат оставени да изкажат подкрепата си, или звездите ще предпочетат да не говорят с тях за сметка на останалите, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg