Музика и видео

Мариан Вълев е звездата в новия клип на „Остава“

• От 0/5

Преди броени дни  група “Остава” представи дългоочаквания  клип към последния си сингъл “Лека нощ”.

Мариан Вълев е звездата в новия клип на „Остава“


Режисьор на видеото е Мартин Илиев, оператор е Борис Славков. Главни герои в новия клип на “Остава” са актьорът Мариан Вълев и малкият Борислав Младенов, участвал в късометражната лента "Игра на топчета".

Мариан Вълев е познат на българската аудитория като Куката от хитовия сериал „Под прикритие“.
Първият филм, в който участва е „Граница“. След приключването на снимките в него, той заминава за САЩ, където прекарва няколко години.

Мариан Вълев е звездата в новия клип на „Остава“Следващото му появяване на българския екран е в „Лов на дребни хищници” - дебют на режисьора Цветодар Марков, който поверява саундрака на лентата именно на група “Остава”.

“С Мариан беше страхотно да се работи – той е супер професионалист и много готин човек”, казва режисьорът Мартин Илиев. “11-годишният Бобчо пък се държа най-мъжки от всички по време на външните снимки на минусовите температури в 7 часа сутринта. Въпреки че в началото имахме опасения как детето ще издържи на натоварващата програма, то се справи перфектно!”

Заснемането на “Лека нощ” продължава два дни, като действието основно се развива в софийски апартамент. Момчетата от групата се появяват за кратко в няколко външни кадъра, снимани до софийското летище.

“Мисля, че клипът не е типичния за “Остава” - все пак център е не групата, а историята на едно момче и неговия баща.
Опитали сме се да направим мини филмче, отколкото типичен видеоклип”, допълва режисьорът.

 

Още за Под прикритие

23:00
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
23:30
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
00:00
26.02.2020
Инстинкт - Докато Дилън и Лизи разследват убийството на влиятелен специалист по връзки с обществеността, работейки под прикритие те навлизат в еротичния подземен свят на Ню Йорк. В живота на Джулиан се завръща бляскава любов с неустоимо предложение.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg