Преминете към основното съдържание

Коментари за
Нова ТВ


Нова ТВ

Към текста

Програмата на Нова телевизия по отношение на филми и сериали се отличава със сериозност, балансираност и обществен ангажимент.

Тодор Якимов

от Тодор Якимов • 12.05.2024

И какво, правим реклама на гъбите и наркотиците. Поне сложете,,, забранено,,, за деца и тинейджъри! Аз мисля че ви плащат за това

Геко

от Геко • 09.05.2024

Ето и сега както винаги яко закъснение и вместо веднага да се пусне НЕ вие продължавате с реклами и простотииии 20мин. Закъснение и вместо веднага НЕ вие си давате реклами и лъжи с тях ужас сте мн...яко се излагате ама и съм сигорен че всеки е съгласен с мен НО ето това е проблема ние не коментираме и не сме единни за да го кажем всички да го кажем а го казват еденични лица и за това няма оправия за вс....в тая страна и за това ще си е смрад тук в БГ. Дори и по зле ще е!!!

Geko

от Geko • 09.05.2024

Денем нощем закъсняватя яко със всичко заради реклами и простотиии ето и сеа е 23:16 и започват новини демек за всяко едно нещо закъснявате с 15---20мин. Седя и чакам новините и кво не се говори за БГ. Аз др...държави и простотиии

Геко

от Геко • 07.05.2024

Всяка вечер яко закъснява програмата ви предаванията ви вземе стегнете и подредете нещата с тея пусти реклами

Пламен Златанов

от Пламен Златанов • 03.04.2024

За ХелсКитчън-: Няма сума ,която да си заслужава погубените нерви,те не се възстановяват с пари.Упастници мазохистти,работещи в престижни ресторанти,в нормални държави,вземащи заплати в хиляди евра, се самоубиват и унижават за няколко заплати награда,малоумници.Не бих участвал и за милион,да ми вика и ме унижава онзи малоумник В.Анхелов,ястията му са скъпи и не са за нахранване.
Намалете рекламите, ужасное,не се издържа, вдигнете драстично цената им, 5 реклами на жената на 50, едно и също е за вас, за зрителите също.Като убият някой престъпник, не ни занимавайте, и ако с политика не занимавате хората- ще е супер.Иматежмнооого за подобряване,

Виолета Методиева

от Виолета Методиева • 28.03.2024

Пуснете ми филма веднага. Има си новини за извънредни...колко да са извънредни! Бомба ли падна, що ли? Стига сте ги прекъсвали. На мен това ми е свободното време! Аман от глупости!

Виолета Милева

от Виолета Милева • 17.03.2024

Защо изобщо пускате тези извънредни новини смятате ли че някой го вълнува ,все пак е неделя гората искат да погледат едно предаване и след това трябва да лягат че утре всички са на работа а вие се подигравате да чакаме тия глупости

Нед

от Нед • 12.03.2024

Здравейте!
Добре де един сериал има" Свободна да избира",но защо и кой палячо го орязва за да показвате тези неграмотници за парламента и партии край нямат,спрете да режете и "на кафе"аман от политика който иска да ги гледа по Европа тв да блее там с тях.

Мариана Попова

от Мариана Попова • 28.02.2024

Крайно неприятно и досадно е да показвате всеки ден от седмицата предаванията на шеф Манчев, записани преди 5-6 години. Сега,след като гледаме кулинарно шоу,а именно HK с Виктор Ангелов, е абсолютно неприемливо да гледаме остарелите досадни предавания на "великият" Манчев. Моля, помислете за зрителите си!

Дима

от Дима • 07.02.2024

Спрете го този филм ,,Не ме оставяй,, колко години вече ще го давате. Никакъв смисъл няма в него.

Елка

от Елка • 01.02.2024

В предаването "Здравей България"говорителката Мирослава Иванова е толкова симпатична,а с тази прическа е като Баба Яга.Нямате ли стилисти?

Пенка

от Пенка • 30.01.2024

Здравейте, знаем, че телевизията се храни от реклами. Извинявайте но вече прекалявате. На по малко от десет минути филм пускате реклами и то едни същи. Това се случва по всичките ви канали дори и в нова плей. Вярвайте ми много е дразнещо и неприятно.

Димо Павлов

от Димо Павлов • 31.12.2023

Откъде изкопахте този малоумник Божинката. Срам и позор.

Десислава Петрова

от Десислава Петрова • 31.12.2023

Много глупости давате по празниците нова телевизия, само филми със животни ,един хубав филм не виждам, спирам да ви гледам простотия та ! Разочарована съм!

Михаил

от Михаил • 26.12.2023

Големи сте боклуци,спряхте фюлмът.С тези стари филми няма как да наберете клиенти.

Пламен

от Пламен • 17.12.2023

Tъпанари смотани един филм неможе да се гледа в вашате тв.
Реклами през 15 минути .
Гледаме повече реклами отколкото филм повече няма да гледам нова телевизия .мамка. ..

Христо Даков

от Христо Даков • 25.11.2023

Защо занимавате хората с тези тъпи реаллита, да гледаме как някакви абсолютни простаци ядат и приказват глупости?

Георгиева

от Георгиева • 17.11.2023

Защо Ризова кани гости, но не им дава възможност да се изкажат?! Само ги прекъсва и не спира тя да коментира!!

Нина Желязкова

от Нина Желязкова • 14.11.2023

Искам да попитам,кога веднъж поне предаването Игри на волята ще свърши на време. Кога веднъж на време ще почне и филма Алея на Славата. Много Ви харесвам като телевизия но това е прекалено. Всяка вечер едно и също.На всичкото отгоре се взима времето от филма Много несериозно от ваша страна. Благодаря!

Донка ИЛИЕВА

от Донка ИЛИЕВА • 05.11.2023

Защо Габрово го няма в коментарите за изборите и ние сме областен грат а ни няма никътде нито в новини нито в прогнозата за времето .

Христо Панчев

от Христо Панчев • 03.11.2023

Наи продажната телевизия

Анка Костова

от Анка Костова • 22.09.2023

Искам да знам ,защо в празнични дни спирате турски и индийски сериали-защо? ,а давате американски ,канадски и други филми,поне давайте български филми !!! Има толкова хубави ,,стари,, български филми !

Богдана Бодрова

от Богдана Бодрова • 15.09.2023

Как не Ви е срам??? Цял ден гледаме първокласниците на София!!! Споменавате училище което чества 90 години / а в Пловдив има училище на 190 ????

Евдокия Тодорова

от Евдокия Тодорова • 04.09.2023

Как не ви е срам да запълвате програмата си вечер,само с изтърканите си и напълно безсмислени " реалитита"?! Махнахте единствената полезна игра" Голямото преследване" и го заменихте с простотията " Сделка или не"!!! Изобщо цялата ви програмна политика е насочена към безмозъчните и не образовани примати.А,от 20 ч.- сейр за физкултурниците!

Димитър Иванов

от Димитър Иванов • 21.08.2023

Един хубав турски сериал и вие да го пускате в 2.00 през ноща???

Нова ТВ Как ще коментирате това?
Нова ТВ
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.