Преминете към основното съдържание

Коментари за
Нова ТВ


Нова ТВ

Към текста

Програмата на Нова телевизия по отношение на филми и сериали се отличава със сериозност, балансираност и обществен ангажимент.

Lyubomit Vitanov

от Lyubomit Vitanov • 08.05.2023

Не пускайте такива Престаци да коментират катастрофа на наркоман убил две деца

Лили

от Лили • 27.03.2023

Водещите, особено водещата, на Сутрешния ви блок стигнаха дъното тази сутрин с коментарите си относно изборите!!! Това не е никаква журналистика!

Билял Расим

от Билял Расим • 14.03.2023

Нова тв,не могат ли да намерят човек с естествени устни да има чете новините,че на тази госпожа не мога да разбера нищо заради ботокса.

Иван Иванов

от Иван Иванов • 04.03.2023

Василковски,с вица за ,,къс,,и ,,мек,,се уля .Изпросете много яко,ако съм ти шев ще те глобят.

Димитричка

от Димитричка • 26.02.2023

Гледам рубриката на Лора Крумова и не вярвам на очите и ушите си!В студиото човека който протестирал с чук. Това е дъното на Лорчето ,което можеше за стигне .Едва ли не ,е герой!Ами пратете му поздрави от мен и му кажете да отиде с чука в Украйна !


Соня Александрова

от Соня Александрова • 18.02.2023

Как може да се каже за 18 човешки жертви-"ЗЛОВЕЩА НАХОДКА".....Не знам кои ви пише сценарийте и кои ви плаща,но това вече е подигравка...

Цветелина Йорданова

от Цветелина Йорданова • 14.02.2023

Относно- Като две капки вода ,можете спокойно да махнете Ани Салич от водещите,тя се държи много властно??? Тези стилисти къде са! По нормални дрехи нямали,като монахиня е, махнете я от от сцената.

Стефан Ризванов

от Стефан Ризванов • 13.02.2023

На вниманието на продуцентите на "Здравий,България"
Моля,да корегирате водещата Мира.Същата постоянно прекъсва и говори едновременно с гостите и Виктор.

Камелия Попова

от Камелия Попова • 07.02.2023

От както сте в новата сграда, микрофоните явно са много чувствителни и се чува дишането, като се говори и е много дразнещо

Тонислав Ванков Ванков

от Тонислав Ванков Ванков • 06.02.2023

Тези Македонски митничари имат и Български паспорти да им бъдат отнети

Николов

от Николов • 03.02.2023

Искам да попитам ,защо днес 03.02.прекъснахте филма от 13.30 до 15.00 часа с цели 30мин.заради извънредните новини и не довършителни серията до край,минимум 30 мин.отрязахте от него???

Радев

от Радев • 12.01.2023

На 11.01.23 г. се зададе на преследвача в Голямото преследване решаващ, "изключително труден" въпрос-на коя държава е столица град Москва...Подигравка с интелекта и на преследвача-предполагам и той се е почувствал неудобно...А на кандидатите..без коментар..Жалко и обидно и за нас зрителите, да гледаме този майтап с хората-спирам да гледам това предаване...

Пламен Максимов

от Пламен Максимов • 09.01.2023

Много ви моля бихте ли спрели повторенията на Черешката на тортата ,както и Кошмари в кухнята. Вече ги знаем на изуст сериалите. Шеф Манчев да измисли нещо ново ...

Зорница Пенева

от Зорница Пенева • 31.12.2022

Тази година новогодишната Ви програма счупи всички рекорди по простотия.

Мирена

от Мирена • 28.12.2022

Защо не покажете колко бедна е Новогодишната украса на столицата ни?Защо не попитате г-жа Фандъкова за това?Срам и резил е нашата столица по отношение на Новогодишната си украса.За това българските граждани ще ходят по Коледните базари на другите държави!Може ли ,,Коледния базар на театър Иван Вазов' да не работи на 26.12.22 и вече го разваляха. И вие журналистите отразявайте събитията такива каквито са Много изопачена информация давате на българските граждани за каквито и да било събития!

Николай Велков

от Николай Велков • 14.12.2022

Гледам рубриката,, Тази сутрин'' по БТВ към 06.40 и изведнъж виждам заглавие изписано отдолу : Забраняват цигарите в Нова ЗеНландия!
Е може ли да не си прегледате какво показвате на хората... То бива неграмотност бива но това вече е трагедия... Излагате се тотално...

Елена

от Елена • 09.12.2022

Възмутена съм от коментара на ваша журналистка,за училище,,Никола Вапцаров"
Пловдив.Всички знаем пред ,кои училища се продава най много дрога, но вие решихте да да покажете точно това и да очерните авторитета на един млад директор.На същия ден даже не споменахте рождената дата на Вапцаров и застанахте точно пред това училище .В училището е единствената паралелка в България по Бижутерия.Мисля ,че е редно да се извините на директора.

Цветанка Михова

от Цветанка Михова • 30.11.2022

Стига с тая черешка на тортата по два пъти на ден. Наближават празници цените са високи за пенсионерите а гледаме храни които не всеки може да си ги позволи. С продукти всичко става.

Цвета  Караиванова

от Цвета Караиванова • 15.11.2022

Всяка сутрин съм с Вашето предаване "Здравей България".
Днес 15.11 отсъства Виктор Николаев и разбрах колко мрачно води предаването неговата екранна партньорка.
Никакъв "живот" и усмивка в лицето и коментарите и.
Препоръчвам промяна на екранното и поведение.

живко

от живко • 14.11.2022

Защо, върви превод на български от някакъв македонец или сърбин, след като всичко се разбира, а македонския език е Български, вие българска телевизия ли сте, или сте платена чужда телевизия.

Славка Ковачева

от Славка Ковачева • 03.11.2022

Защо не се обявяват имената на съдиите,които издават леки или оправдателни присъди ,за дела,които възмущават обществеността!

Сийка Стоилова

от Сийка Стоилова • 25.10.2022

Моля , обърнете внимание на редакторите , които избират сериалите , да правят по- добър избор . По досадни и нереалистични сериали от " Не ме оставяй " и " Откраднати мечти " не съм гледала . Не преглеждат ли филмите преди да ги закупят . Има хубави турски комедии , сериали и филми .

Здравко

от Здравко • 11.10.2022

Искам да попитам толкова ли е важно когато убиеш човек при катострофа да ли е пил или дрогиран за да бъде осъден, той е убил човек и да ли е пил или не трябва веднага да бъде съден нима ако не е пил ще бъде оправдан ли питам аз всички се интересуват от това това ли важното убил си Човек и точка. трябва да бъде съден.

Никола Николов

от Никола Николов • 02.10.2022

Как БНТ, БТВ и Нова намират толкова големи мекерета да се изказват (особено по въпросите за войната в Украйна)?

Даниела

от Даниела • 22.09.2022

За кой ли път, се разочаровам от Нова Телевизия.......Да, днес е 22 септември, празник за България.........но защо давате американски филми, защо не давате индийски.......

Нова ТВ Как ще коментирате това?
Нова ТВ
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.