Инфо ТВ канали

Нова ТВ

Има много коментари

Програмата на Нова телевизия по отношение на филми и сериали се отличава със сериозност, балансираност и обществен ангажимент.
Нова телевизия е създадена през 1994 година. От 2000 година тя е 100% собственост на частната компания “Антена България”. На 18.07.2003г. Нова телевизия получи лиценз за национално ефирно разпространение на своята програма и стана втората частна национална телевизонна медиа у нас.

Нова телевизия е пионер и в реализирането на високобюджетни формати в България. Играта “Стани Богат” – българската версия на “Who wants to be а milionaire”, е най-успешната телевизионна игра в българския ефир. Подобни предавания не само обогатяват българската аудитория, но и активно помагат за развитието на българския пазар като създават цели нови звена от телевизионни професионалисти и доказват сериозния ангажимент на Нова по отношение на инвестиция в български кадрови потенциал.

Програмата на Нова телевизия по отношение на филми и сериали, също се отличава със сериозност, балансираност и обществен ангажимент към изграждане на вкус у аудиторията и представянето пред нея на най-доброто в жанра от американската и европейската телевизионна и кино продукция.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър