Преминете към основното съдържание

Коментари за
Какво ви забърка Лео


Какво ви забърка Лео

Към текста

„Какво ви забърка Лео” е кулинарно шоу което за първи път в българския ефир ще се набляга не само на вкуса, но и на външния вид на храната. Всяка делнична сутрин от 9.30 до 10 ч.

Иво

от Иво • 11.04.2011

Не знам за вас но ми е смешно да го гледам. Трябва да го прекръстят "Комичните изяви на Лео'' или пък "Какво забърка този път Лео!". Но все пак не ми е приятно като знам че има такива хора в телевизията.

Тони гост

от Тони гост • 05.01.2011

ужасно предаване, а тв7 е една добра телевизия. Не разбирам защо сте избрали този за водещ, та той даже не говори български. Вместо да доставя удоволствие от гледането и рецептите-то е дразнещо. Нима няма български готвачи, който да вземете за водещи. Как по зле от Ути, та то няма по зле от Лео. Дано продуцентите си намерят свестен водещ, че този за нищо не става.

хриси

от хриси • 26.11.2010

Здравейте!На мен предаването много ми харесва.Тези хора,на които не им харесва-ами да не го гледат тогава!Лео се справя много добре:)

и

от и • 18.11.2010

споделям напално горепосоченото мнение.предажането е ужасно толкова некадърен водещ не сам си и помислила че може да изберат.голям срам е за телевизията и продуцентите.нито говора ме на ниво за телевизия нито рецептите са добри.по лигава истирия не съм гледала.жалко е че все на българите им идват такива луди идеи.жалко за времето което се отделя за продукция на такава глупост и сте по жалко е за публиката която трябва да гледа само простотии.няма качествени хора в тази държава които да измислят нещо креативно и интересно

m

от m • 12.10.2010

много зле. по непрофесионално предажане не сам гледала.тожа е срам и позор и за тези,които продуцират предаването.лео е един клоун, който нито може да готви добре, а да не говорим за естетика на ястието.студиото е хубаво но не е за правилния водещ. жалко е и незнам защо хобито на българите е да ангажират все некадърници.искаме професионалисти и хора доказали се в професията си а не аматиори,които дори и за копи пейст не стават.

Тихомир

от Тихомир • 28.08.2010

Здравейте! Наистина идеята за по-различно кулинарно предаване е много добра, но изпълнението на Лео е под всякъква критика: 1) Той не говори добре български език, а живее тук вече доста години! 2) Не готви никак добре, в сравнение с един Ути Бъчваров! 3) Това, че е италианец, не значи че може да готви....все едно като кажеш, че някой е бразилец и това да значи, че е добър футболист! 4) Готви изключително и само италианска кухня, за него няма друга явно! 5) Изключително много се лигави в ефир, което никак не е приятно за гледане! П.С. Може да е много критично това мнение, но това е обективната истина, за съжаление се дава ефир на хора в България, които не разбират нищо от това което работят...и все пак продуцента на предаването е италианец....!!!

Тами

от Тами • 27.07.2010

Здравейте!По-голяма глупост не съм гледала.Първо трудно му се разбира какво говори.Второ тези типове с него са ужасни.Ами този с голия корем-как мислите подейства.Очаквах го с нетърпение но съм ужасно разочарована-по зле е даже от Ути.

Какво ви забърка Лео Как ще коментирате това?
Какво ви забърка Лео
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.