Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.84- какво ще се случи...

Добави коментар

Сватбената церемония на Суна и Кая е прекъсната от неочакваното пристигане на Сехмуз. Вижте какво ще се случи в еп. 84 на турския сериал "Златно момче”.

В имението Корхан кипи трескава подготовка за сватбата на Кая и Суна. Но под бляскавата повърхност се крие напрежение. Сестрите Суна и Сейран се сблъскват, когато Суна обвинява Сейран, че нарочно е обявила желанието си да стане майка, за да засенчи нейния специален ден.

Сейран се кълне, че е споделила намерението си само с майка им и Ферит, но Суна не ѝ вярва. Суна остава подозрителна и се изправя срещу сестра си, изисквайки честност. Сейран, уморена от обвиненията, отвръща, че не може да диктува решенията на Суна, но е убедена, че тя ще съжалява за брак без любов. Тя я разпитва за Абидин и за Кая и твърди, че не ги гледа по същия начин. Суна отрича да е забравила бившата си любов и ѝ казва, че животът невинаги се развива така, както искат. Тя казва на сестра си, че просто търси своето щастие.

Суна следва Абидин, любопитна къде е тръгнал с подноса за закуска. Тя открива, че бременната Пелин се крие в къщата на прислугата. Суна е шокирана. Бързо се връща в имението, за да се увери, че никой не я е видял.

Журналистът Тайлан е избягал от хората на Ферит. След бягството си той се опитва да се свърже със Сейран, но телефонът ѝ е в ръцете на Кязим, който отговаря на обаждането. Кязим се среща с Тайлан на пристанището и го разпитва за намеренията му по отношение на дъщеря му. Тайлан разкрива, че има важна информация, която трябва да сподели със Сейран. Кязим научава за бременността на Пелин.

Кая предупреждава майка си да не се меси в сватбените му планове. Въпреки уверенията на Нухет, че няма скрити мотиви, Кая остава скептична, помнейки предишни ѝ действия.

Разгневен, Кязим се връща в имението. Той обаче решава да изчака докато Суна и Кая подпишат брачното свидетелство, преди да предизвика скандал. Суна облича сватбената си рокля. Тя обаче не е щастлива. Тя продължава да мисли за това, което е открила днес. Опитва се да каже на сестра си, но не успява. Подобно на баща си, тя решава да изчака сватбата ѝ да бъде финализирана, преди да признае истината.

В разгара на сватбените тържества Нухет получава обаждане от Зеррин, майката на Пелин, която изразява загрижеността си относно техните планове. Уверявайки я, че всичко е под контрол и никой не подозира нищо, Нухет затваря и се свързва със Сехмуз, като го призовава да побърза.

Когато Кая и Суна сядат на сватбената маса, церемонията внезапно е прекъсната от неочакваното пристигане на Сехмуз и неговите телохранители. Сехмуз иска да разбере къде е Пелин. Сейран и Халис отправят съмнителни погледи към Ферит.

Междувременно Нухет се втурва към къщата на прислугата и настоява Пелин да дойде, като предупреждава за намеренията на Сехмуз да навреди на Ферит. Докато Пелин бърза към имението. Нухет с нетърпение очаква развоя на събитията.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп.90- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.89- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.88- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.87- какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.86- какво ще се случи...