Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

1 коментар

Окес намеква, че може да освободи Орхан от затвора, но иска Сейран да се съгласи на брак с Акин. Акин моли Окес да остави Сейран на мира. Вижте какво ще се случи в еп. 133 на турския сериал "Златно момче”.

Сейран обвинява Окес, че напада магазините, собственост на Корхан, но той отрича да е замесен, като казва, че се цели в хора, а не в сгради. Той предупреждава Сейран, че заплахите му са сериозни и тя скоро ще види последствията. Сейран изпада в паника и казва, че това не е било част от уговорката им. Окес я уверява, че не стои зад тези нападения, но споменава, че тази нощ ще посетят Орхан в затвора, намеквайки за лоши новини на следващия ден. Сейран е разтревожена и казва, че това не е било уговорката им. След това му показва видеозапис, на който тя и Акин се държат за ръце.

Окес твърди, че е видял видеото, но тя не е достатъчно убедителна. Сейран казва, че той е взел своето решение и нищо от това, което тя прави, няма да го промени. Тя добавя, че и тя няма да успее да спаси Орхан. Окес намеква, че има властта да освободи Орхан на следващата сутрин, но пита дали Сейран иска това. Сейран го обвинява, че си играе както с Корхан, така и с нея. Тя казва, че не му се доверява, и добавя, че той е опасен. Окес я пита дали ще приеме предложението му, ако Орхан бъде освободен на следващия ден. Сейран казва, че е съгласна, но ако утре той не е свободен, няма да направи това, което той иска.

След като Сейран си тръгва, Акин заема мястото ѝ пред Окес. Акин изказва благодарност на Окес, наричайки го бащина фигура, която е помогнала на него и майка му да оцелеят. Окес признава семейната им връзка и пита какво иска да обсъдят. Акин моли чичо си да остави Сейран на мира, като подчертава, че макар да се опитва да игнорира определени неща, той все пак ги забелязва. Той твърди, че един брак не бива да се основава на заплахи.

Окес отбелязва, че Акин не казва, че не иска да се ожени за Сейран. Акин пита чичо си защо е толкова обсебен от семейство Корхан. Окес уверява Акин, че ще остави Корхан на мира, ако Акин няма нищо против да види как тези, които са наранили майка му, живеят щастливо. Объркан, Акин го пита какво има предвид. Окес разкрива, че Корхан са наранили не само него, но и майката на Акин, и сега той търси отмъщение.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!

„Златно момче“, еп. 130 - Сейран избира да се раздели с Ферит!