Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

Добави коментар

Суна и Кая се карат заради Ферит. Халис изпраща Нухет в Щатите. Сертер настанява Пелин в нов дом, заключва я вътре и ѝ забранява да излиза. Вижте какво ще се случи в еп. 132 на турския сериал "Златно момче”.

Суна и Ферит седят на брега и размишляват за случилото се със Сейран. Ферит, разстроен, пита как Сейран е могла да държи ръката на друг мъж пред толкова много хора и смята, че не е трябвало да се разделят. Суна изтъква, че те са се разделили отдавна и не могат да пренебрегнат всичко, което се е случило. Ферит настоява, че Сейран не е трябвало да го засрамва публично. Суна му напомня за болката, която е причинил на Сейран. Тя заявява, че тяхното присъствие и имението само напомнят на Сейран за нейните страдания.

Суна предлага на Ферит да помисли дали да не остави Сейран, ако това я прави по-щастлива, дори ако това означава, че няма да бъде с него. Ферит не е съгласен, убеден, че Сейран все още го обича истински, като се позовава на нейната подкрепа по време на инцидента с Пелин. Той смята, че баща ѝ я заплашва да стои далеч от него. Той се пита защо Сейран би останала с него в трудни моменти, ако не го обича. Суна казва, че сега тя го е напуснала.

Халис вика Ифакат при себе си. Той обсъжда напрежението между нея и Нухет, когато тя е дошла в имението. Той поема вината за това, че не е разрешил проблемите им, и предполага, че това може да е било неизбежно. Халис уведомява Ифакат, че Нухет спешно заминава за Щатите, и я моли да се справи с цялата логистика - транспорт, храна и настаняване. Изтъква, че очаква от нея да се справи с нещата със същата отдаденост, сякаш са предназначени за него.

Ифакат пита колко време Нухет ще остане в Щатите и дали това е свързано с бизнеса. Халис пита Ифакат защо изведнъж започва да говори с него като с равен и я насочва към Латиф за подробности. Ифакат настоява да отиде в Щатите, ако работата е рискована, но Халис я отхвърля, като ѝ нарежда да изпълнява заповедите му без възражения и тогава я уволнява.

Сертер завежда Пелин в новия ѝ дом, който е обзаведен, като ѝ обяснява, че го е наел спешно и тя може да направи промени, ако желае. Пелин му благодари, но желае единствено тишина и спокойствие. Сертер ѝ дава нов телефон, в който е записан само неговият номер. Той взима стария ѝ телефон и го прибира в джоба си. Пелин възразява, казвайки, че е прекалено.

Сертер налага авторитета си, заявявайки, че оттук нататък той ще решава кое е прекалено. Той обяснява, че трябва да си тръгне за кратко, но един лекар ще я посети, за да я прегледа и да ѝ предпише лекарства. Той я инструктира да се обади, ако трябва да излезе спешно, а той ще нареди на охраната да отключи вратата. Пелин пита защо не може сама да отключи вратата и изразява притеснение, че ще бъде заключена. Сертер я успокоява, заявявайки, че ще направи всичко за нея, и обещава, че оттук нататък нещата ще бъдат много по-добри. Той си тръгва, като заключва вратата след себе си.

Суна се връща в имението заедно с Ферит, което кара Кая да се вбеси. Той се нахвърля върху съпругата си, крещейки ѝ точно както баща ѝ е правил с нея в продължение на години. Суна се заключва в банята, докато Кая в пристъп на ярост разрушава спалнята им. Междувременно, след като магазините, собственост на Корхан, са нападнати, Халис решава да ги остави затворени за една седмица и съобщава на внука си, че при сегашните обстоятелства не могат да отворят нов магазин, което оставя Ферит много разочарован.

Халис провежда видеоразговор със сина си в затвора, като забелязва умореното изражение на Орхан. Той насърчава Орхан да се държи и да бъде търпелив. Орхан казва на баща си, че е приел положението си. Халис настоява, че ще положат всички усилия, за да го освободят, но Орхан изразява чувство на примирение, чувствайки се изгубен в затвора. Той казва на баща си, че дори да бъде освободен, няма да му прости.

Суна излиза от банята и намира съпруга си седнал сред разрушените мебели. Тя го пита дали е излял гнева си към нея. Той отговаря, изразявайки разочарование, че се е срещнала с Ферит насаме въпреки молбата му като нейн съпруг да не го вижда, страхувайки се от собствените си реакции. Суна отговаря, че не се страхува от него или от унищожителните му изблици. Като дъщеря на Кязим Санли тя твърди, че вече е преживяла най-лошото и не се плаши от действията му.

Кая се изправя срещу Суна, като я пита дали се е срещала с мъжа, когато е живяла и с баща си. Суна му отговаря, че той я опозорява и твърди, че изобщо не я познава. Обвинява го, че ревнува дори Ферит и го нарича жалък. Суна смело се приближава до него и иска да разбере какво точно е мислил за да разруши стаята им. Въпреки че изглежда, че иска да отговори, Кая в крайна сметка се отказва и си тръгва, без да каже нищо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!

„Златно момче“, еп. 130 - Сейран избира да се раздели с Ферит!