Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!

Добави коментар

Пелин напуска имението със Сертер. Ферит е съкрушен, след като вижда Сейран с Акин. Вижте какво ще се случи в еп. 131 на турския сериал "Златно момче”.

Орхан отново е пребит в затвора и Окес изпраща на Сейран снимка, на която той е в безсъзнание в тоалетната. Ужасена, Сейран търси помощ от сестра си, за да убеди Ферит, че не иска повече да бъде с него. Суна я предупреждава, че няма да е лесно, но Сейран настоява да защити Ферит и баща му. Суна предполага, че дори цялата страна да смята, че тя не обича Ферит, той никога няма да повярва в това. Сейран казва на сестра си, че трябва да го убедят, че тя го е напуснала за друг мъж.

Халис се обажда на Хатидже. Тя го пита какво иска, а той изразява загриженост за здравето ѝ. Хатидже обяснява, че е била болна, но се е възстановила с помощта на племенницата си. Халис заявява, че би я посетил, ако зависеше единствено от него. Хатидже отговаря, че изборът да не дойде е бил негов, както обикновено. Когато тя се готви да приключи разговора, Халис я моли да не затваря, като изразява умората си и желанието си да намери утеха в гласа ѝ след толкова години.

Халис предлага да се срещнат на следващия ден на един хълм в Истанбул, където някога са прекарвали времето си. Хатидже отхвърля идеята, напомняйки му как е изгонил семейството ѝ от имението и с насмешка пита дали планира да се ожени за нея след толкова години. Тя отказва срещата, изразявайки убеждението си, че той ще понесе последствията за действията си.

На следващия ден Пелин опакова нещата си, напуска имението и се качва в колата на Сертер. Той ѝ казва, че идвайки с него, тя се съгласява да живее по неговите правила, и я пита дали е сигурна. Пелин потвърждава, като иска само той да спази обещанието си.

Междувременно Суна води Ферит в един ресторант, където виждат Сейран, заедно с Акин. Ферит наблюдава отвън как Сейран и Акин се смеят и изглеждат абсолютно щастливи заедно, като никога не спират да се гледат един друг.

Ферит не може да понесе гледката и слиза от колата, насочвайки се към ресторанта. Когато Акин и Сейран излизат, се появяват папараци. Ферит се опитва да хване ръката на Сейран, но тя го пренебрегва, а вместо това хваща ръката на Акин и си тръгва. Ферит е съкрушен. Междувременно магазините, собственост на семейство Корхан, са нападнати.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 130 - Сейран избира да се раздели с Ферит!