Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 128 - Сейран разбива сърцето на Ферит, за да спаси баща му!

Добави коментар

Ифакат се обръща към Сехмуз за помощ за Орхан. Сейран, за да спаси Орхан, лъже Ферит, че е влюбена в Акин, за да го отблъсне. Вижте какво ще се случи в еп. 128 на турския сериал "Златно момче”.

Ифакат се среща със Сехмуз в един ресторант и го моли за помощ за Орхан. Тя изразява съмненията си, че Кязим е оттеглил жалбата си, без да прави проблеми. Сехмуз се съгласява, като отбелязва, че Кязим не изглежда от типа хора, които лесно прощават, и предполага, че Ифакат е забелязала нещо. Ифакат му казва, че Орхан е невинен, и го призовава като негов зет да разбере повече от Кязим. Тя подозира, че дори Кязим да не е пряко замесен, той вероятно знае кой стои зад случилото се.

Сехмуз решава, че не бива да замесват Нухет, тъй като бракът им и без това изпитва затруднения. Той иска да запази сътрудничеството им в тайна от нея, като отбелязва, че тя дори не знае за срещата им. Ифакат го дразни, като го пита дали се страхува от жена си. Сехмуз отговаря с чувство за хумор, като намеква, че тъй като и двамата изглеждат добре и имат известна химия помежду си, хората може да си помислят, че са идеална двойка, ако ги видят заедно. Затова е по-добре Нухет да не знае, за да се избегнат недоразумения. Междувременно Пелин, която не може да бъде без Ферит, се измъква от болницата и се качва в едно такси.

Сертер и Ферит отново се сблъскват, но Акин се намесва и успокоява ситуацията. Сейран, за да спаси Орхан, разбива надеждите на Ферит да се събереат отново, като казва, че тя и Акин са двойка. Ферит е смаяна и поставя под въпрос думите на Сейран. Сейран обяснява, че иска да върви по своя път и че докато Ферит е в живота ѝ, това е невъзможно. Ферит е объркана и пита защо не може да бъде с него, като споменава, че преди това е казала, че Акин е само колега от колежа.

Сейран казва, че Акин всъщност е племенник на приятел на баща ѝ от Антеп. Ферит обвинява Сейран, че казва всичко това, защото баща ѝ я принуждава. Сейран настоява, че казва истината, и се чуди защо Ферит не ѝ вярва. Ферит отговаря, че чувства любовта на Сейран към него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!