Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 127 - Суна иска развод!

Добави коментар

Сейран и Ферит се срещат тайно. Суна се обръща към Ферит за помощ, за да се разведе с Кая. Вижте какво ще се случи в еп. 127 на турския сериал "Златно момче”.

Зерин и Сертер се срещат отново в болницата. Зерин го пита защо е там и му казва, че Пелин не иска да говори с него. Сертер уверява Зерин, че е там от загриженост за Пелин, а не за да ѝ навреди. Зерин го предизвиква, питайки го защо притеснява Пелин, ако твърди, че е загрижен за нея, и предполага, че срещата с него само ще донесе болка на Пелин. Тя изразява разочарованието си от това, че всички останали сякаш са се абстрахирали от ситуацията, без да признаят въздействието ѝ върху дъщеря ѝ.

Сертер се съгласява със Зерин, признавайки, че всички останали са продължили напред, но той продължава да се тревожи за Пелин. Пита се дали трябва да се държат така, сякаш нищо не се е случило, и моли Зерин да не го прави. Зерин го моли да даде малко време на Пелин да се възстанови и обещава да им уреди среща по-късно. Сертер признава, че се чувства отговорен за случилото се, дори и да не е виновен, и е готов да направи всичко необходимо, за да поправи нещата. Той изповядва любовта си към Пелин и желанието си да я направи отново щастлива, като моли Зеррин да я държи далеч от Ферит.

Акин урежда Сейран да се срещне тайно с Ферит. Някой ги снима заедно и изпраща снимките на Кязим. Ферит казва на Сейран, че не иска да живее без нея. Сейран му отговаря, че да бъдат заедно ще е много трудно след всичко, което се е случило. Ферит обръща внимание, че не е казала, че не иска да бъде с него или че не го обича, а само че ще е трудно. Той настоява, че вече са се сблъсквали с такива трудности преди и пита защо тя смята, че не могат да ги преодолеят този път.

Ферит казва на Сейран, че те могат да преодолеят всичко, ако са заедно. Сейран се съмнява, но Ферит настоява, че ще се справят, и я моли да му се довери. Той ѝ казва, че ако тя не иска да живее в имението, могат да живеят другаде, стига да са заедно. Ферит настоява Сейран да изкаже мнението си, но я моли първо да се прибере у дома и да помисли за щастливите им моменти заедно, преди да вземе решение. Двамата споделят дълга прегръдка, преди да се разделят.

Когато Сейран се връща в къщата на баща си, тя се сблъсква с Окес. Тя го предупреждава да остави Орхан и Корхан на мира. Той намеква, че ако Сейран и Акин са готови да се опознаят по-добре, той лесно може да реши проблема на Орхан с едно телефонно обаждане. Ако обаче тя не иска да има нищо общо с тях, трябва да стои настрана от делата им. Окес казва на Сейран, че не смята, че Орхан може да излезе от затвора, след което ѝ пожелава лека нощ, преди да си тръгне. Кязим тайно е подслушвал разговора им.

Суна казва на Ферит, че иска да се разведе с Кая, но не иска да се връща в дома на баща си, и го моли за помощ. Ферит обещава да ѝ помогне. Той добавя, че ако той и Сейран се съберат, ще вземат Суна със себе си, за да живеят заедно, което според него ще е чудесно. Суна обаче не е въодушевена от тази идея; тя мечтае да заеме мястото на сестра си в сърцето на Ферит, а не да види Сейран щастлива с него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!