Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 126 - : Кязим принуждава Сейран да се омъжи за Акин!

Добави коментар

Ферит споделя на Сума, че все още я обича Сейран. Кязим планира да ожени Акин за Сейран. Акин предлага да се преструват, че са съгласни, докато родителите им загубят интерес. Вижте какво ще се случи в еп. 126 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит пристига в имението и влиза във всекидневната, където Невра разговаря с дядо му. Невра му казва, че тъкмо са говорили за него. Ферит, с насилена усмивка, казва, че се надява да не е било нещо лошо. Халис обяснява, че Невра е дошла да поздрави семейството и да им пожелае бързо възстановяване, както и да сподели добри новини за новия магазин на Ферит. Невра допълва, че подобни бизнес решения в семейството ѝ се взимат от чичо ѝ, така че тъй като не е знаела какво ще каже той, не е могла да даде отговор на Ферит по-рано.

Ферит придружава Невра до колата ѝ и на връщане се сблъсква със Суна. Суна се изправя срещу него и го пита дали Невра е новата му приятелка. Ферит отговаря, че тя е била там само по работа и че дядо му познава семейството ѝ, така че са говорили за бизнес. Суна се шегува, че той най-накрая си е научил урока, като го подхвърля, че е помислила Невра за новата му Пелина. Ферит отговаря, че Суна е станала жестока, откакто е пристигнала в имението, и я моли да не ревнува. Суна казва, че се радва, че той е дошъл на себе си

Ферит казва на Суна, че въпреки всичко, той все още обича Сейран и за него няма да има друг Пелин. Суна пита дали Сейран знае за това, като отбелязва, че Сейран изглежда доволна от живота си сега. Ферит изразява съмнение и казва, че я е видял тази сутрин, но тя си е тръгнала, защото баща ѝ се е обадил. Той моли Суна да поговори със Сейран и да разбере какво става. Суна се съгласява, но отбелязва, че след всичко Сейран се е върнала в дома на баща им.

Ферит настоява, че домът на Сейран е при него, а не в къщата на Кязим. Суна не е съгласна и казва, че Ферит е загубил ума си. Тя добавя, че Сейран никога не е искала да живее в имението и е доволна от сегашния си живот. Суна съветва Ферит да продължи напред и да си създаде нов живот, в който да бъде щастлив.

Междувременно Сефика съветва Абидин, че трябва да се ожени скоро, и заявява същото на Айше, новата прислужница. По време на вечерята Халис казва на семейството, че не може да измъкне Орхан от затвора, защото няма достатъчно власт.

Кязим и приятелят му Окес планират да оженят Акин и Сейран. Сейран е възмутена, че баща ѝ отново се опитва да контролира живота ѝ. Акин я уверява, че също не иска връзка, но твърди, че да откажат да го направят няма да им помогне. Акин казва на Сейран, че ако се противопоставят открито на плановете на родителите си, те ще реагират лошо и ще се опитат да им уредят брак с други хора. Той предлага да се преструват, че се съгласяват, докато родителите загубят интерес. Акин уверява Сейран, че може да прекрати уговорката им по всяко време, и обещава да не ѝ причинява нищо лошо, като казва, че са заедно в тази ситуация.

По-късно Сейран научава, че Окес е отговорен за проблемите на Орхан в затвора.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!