Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 125 - Сертер се заклева да отмъсти на Халис и Ферит!

Добави коментар

Ферит благодари на Сейран за подкрепата й и двамата споделят интимен момент. Сертер се заклева да отмъсти на Халис и Ферит. Вижте какво ще се случи в еп. 125 на турския сериал "Златно момче”.

Суна отново отива при гадателка, за да разбере какво да направи относно чувствата си към Ферит. По-късно тя съобщава на баща си, че Сейран все още се вижда с Ферит. Казим я пита дали има предвид болницата. Суна разкрива, че двамата са посетили гроба на Фуат. Кязим я хвали, че му е казала, и я насърчава да продължи с това поведение. Междувременно Халис се опитва да измъкне Орхан от затвора, като моли за помощ стар приятел

Ферит и Сейран са в едно кафене. Ферит предлага да покани Сейран на вечеря, за да ѝ благодари. Сейран се шегува, че след случилото се миналия път един сандвич би бил достатъчен. Ферит ѝ отговаря закачливо, че може да поиска каквото и да е и да го дразни, колкото си иска. Той ѝ благодари искрено, знаейки, че тя винаги ще го подкрепи, когато има нужда. Сейран казва на Ферит, че са преминали през много неща заедно и че тя не би могла да го пренебрегне, дори и да са сърдити и вече да не са женени. Тя вярва, че Ферит ще би ѝ помогнал, ако някога има нужда от подкрепа. Ферит държи ръката ѝ и изразява желанието си винаги да бъде до нея, не само в трудни моменти.

Ферит и Сейран споделят мълчалив, многозначителен поглед. Моментът е прекъснат, когато телефонът на Сейран звъни. Кязим ѝ се обажда и я пита къде е. Тя отговаря, че е в кафенето, където работи Едже, и пита дали нещо не е станало. Кязим казва, че нищо не се е случило, но споменава, че си е припомнил разговора им и е решил да ѝ се обади. Предлага ѝ да се обади на адвоката си, за да промени решението си за оттегляне на жалбата срещу Орхан. Сейран е объркана и пита защо. Кязим ѝ казва да се прибере вкъщи, за да го обсъдят, и я пита дали е казала на Ферит за тяхното споразумение. Сейран се съгласява да се прибере вкъщи и затваря телефона.

Ферит пита Сейран дали нещо се е случило, като забелязва, че тя изглежда нещастна. Сейран казва, че трябва да помогне на леля си и майка си с новите вещи в дома им. Ферит, загрижен, пита дали баща ѝ е направил или казал нещо и я призовава да не крие нищо от него. Сейран го успокоява, че всичко е наред. Ферит предлага да я закара до вкъщи, но тя настоява да вземе такси.

След като Сейран си тръгва, Абидин се приближава до Ферит и му казва, че Невра е в имението и иска да говори с Халис, тъй като не може да се свърже с него. Ферит, изнервен, се чуди защо Невра продължава да му се обажда и какъв е проблемът ѝ.

Междувременно Сертер пристига в болницата, където е Пелин. Зерин и Нухет го спират в коридора пред стаята ѝ. Сертер казва, че няма проблем с тях и иска да види Пелин. Зерин му се противопоставя, обвинявайки го за състоянието на Пелин и казва, че ако той не се беше появил, нищо нямаше да се случи.

Сертер казва, че ако Пелин беше дошла при него веднага, синът му можеше да е още жив. Той поставя под въпрос плана им, обвинявайки ги, че са възнамерявали да дадат сина му на Ферит, за да го отгледа като Корхан. Нухет му казва да изчака, докато Пелин се възстанови, за да зададе въпросите си и му заявява, че споделят една и съща болка. Сертер обаче настоява, че имат и общ враг: Халис и Ферит Корхан, които той обвинява за смъртта на детето си. Той се заклева да ги накара да страдат повече от загубата на дете и заявява, че всичко не е приключило, преди да си тръгне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!