Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 130 - Сейран избира да се раздели с Ферит!

Добави коментар

Окес притиска Сейран да се разведе с Ферит и да се омъжи за племенника му, за да спаси Орхан. Ферит е разстроен, когато вижда видео, в което Сейран обявява раздялата им. Вижте какво ще се случи в еп. 130 на турския сериал "Златно момче”.

Суна пише на Кая, че леля ѝ е болна, затова ще остане да нощува в дома на баща си. Кая усеща, че губи съпругата си, но не може да направи нищо, за да я накара да промени решението си.

Междувременно Окес поставя ултиматум на Сейран: или ще се разведе с Ферит и ще се ожени за племенника му, или Орхан ще умре в затвора. Това я плаши и тя се пита дали той разбира какво казва. Окес потвърждава заплахата си. Той я пита дали някой трябва да умре, за да приеме думите му сериозно.

Халис информира Нухет за специализиран център за лечение на нейното състояние в САЩ. Тя реагира с огорчение, като казва, че той отново я отблъсква. Халис се надява, че Нухет ще се зарадва на възможността да се излекува и да прекарва времето си със семейството. Нухет обаче поставя под въпрос тяхната връзка като баща и дъщеря. Халис признава, че съжалява, че не е бил достатъчно до нея, но се надява на прошка. Той вярва, че Нухет има много години пред себе си и си я представя как разказва истории на внуците си в имението. Халис настоява Нухет да обмисли предложението му за доброто на сина си и бъдещите му деца.

Ферит вижда видеозапис, на който Сейран казва на репортери, че двамата с него са поели по различни пътища и вече не са заедно. Той незабавно отива в дома на Кязим, за да се срещне с нея. Ферит и Сейран разговарят навън, като той поставя под въпрос нейните действия. Той казва, че смята, че става нещо съмнително и някой я кара да прави всичко това. Сейран казва, че тя вече му е обяснила всичко. Ферит е объркана и ядосана, че тя казва, че се среща с друг мъж.

Сейран твърдо заявява, че тя и Ферит не могат да бъдат повече заедно. Тя добавя, че има хиляди причини, поради които не бива да са съберат отново, които са довели до решението ѝ. Тя заявява, че не го иска повече. Твърди, че ако наистина го е искала, е щяла да постъпи по друг начин. Сейран казва, че Ферит ѝ е дал време да помисли и да вземе решение, и тя го е взела.

Ферит отказва да приеме това и я обвинява, че лъже. Сейран настоява, че това е самата истина и нейното решение, и си тръгва. Ферит не забелязва сълзите ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!