Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 129 - Ферит отхвърля Пелин: "Ти обичаш само себе си!"

1 коментар

Пелин моли Фериа за прошка, но той я отхвърля! Сейран моли сестра си за помощ, за да убеди Ферит, че не иска да е с него, за да спаси баща му от затвора. Вижте какво ще се случи в еп. 129 на турския сериал "Златно момче”.

Кая се обажда на Ферит и му съобщава, че Пелин, която би трябвало да е в болницата, е в студиото. Ферит приключва разговора си със Сейран, но ѝ казва, че не ѝ вярва относно връзката ѝ с Акин. Той пристига в студиото и се разправя с Пелин. Тя се опитва да го прегърне, но той я спира. Той ѝ се кара за нейните действия и лъжи, като я пита дали изпитва срам. Пелин обяснява, че е вярвала, че Ферит е баща на детето ѝ и не е мислила за друга възможност.

Ферит се противопоставя на Пелин за това, че е спала със Сертер. Той се чувства предаден и ѝ казва, че тя не е заслужавала любовта му. Пелин казва, че това е било грешка, породена от това, че е бил пияна. Казва, че е платила за грешката си, тъй като е загубила детето си като последица. Тя моли за прошка, коленичи пред Ферит и със сълзи се вкопчва в краката му. Тя обяснява, че когато е вярвала, че умира, му го е извикала, защото е искала да му каже всичко. Ако той ѝ беше дал възможност, тя щеше да признае всичко. Но той е казал, че ѝ е простил, преди тя да успее да обясни.

Ферит моли Пелин да се изправи. Тя го пита защо я е накарал да повярва, че всичко ще бъде наред. Пелин казва, че винаги е мислила само за него и никога не е смятала някой друг за баща на детето си, както в сънищата си, така и в реалността. Ферит се чуди какво щеше да се случи, ако Сертер не се беше се появил. Дали щеше да отгледа чуждо дете. Той казва, че Пелин твърди, че го обича много, но той смята, че тя обича само себе си.

Пелин настоява, че обича Ферит повече от себе си. Ферит казва, че тя не изглежда добре и иска да приключи всичко тихо. Той обяснява, че е направил това, което е трябвало да направи в болницата, в името на общата им история, признавайки трудностите, които Пелин е преживяла заради него, но заявява, че отдавна е платил за тях. Той разкрива, че е разговарял с майката на Пелин за Сасиде, като намеква, че знае всичко. Ферит предупреждава Пелин да не се приближава повече до него, но ѝ благодари, защото благодарение на нея е срещнал Сейран. Ферит си тръгва, оставяйки Пелин да плаче.

Сейран се среща със сестра си и я моли за помощ, за да убеди Ферит, че не иска да бъде с него. Суна се съмнява, че Ферит ще ѝ повярва, но Сейран настоява, че трябва да го убеди, за да не се случи нещо лошо на Орхан в затвора. Междувременно Ифакат посещава Орхан в затвора, но той отказва по-нататъшни посещения, чувствайки се безнадеждно и съмнявайки се, че никой няма да му помогне да излезе на свобода.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!