Актуално В програмата

Жените триумфират в първата битка на Hell’s Kitchen 6

Добави коментар

Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s Kitchen тази вечер по NOVA.

© ​NOVA / Красена Ангелова

Кухнята на Ада посрещна 18 нови участници, разпределени в два отбора - мъже срещу жени. Първата победа за сезона беше завоювана от представителките на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от личния им багаж и нормални условия за живот.

Отборът на жените, който тази година ще носи червените куртки, успя да грабне победата благодарение на своето кулинарно острие Никол Росенова. Завършилата академията “Льо Кордон Бльо” донесе финалната точка на жените и победи в директен двубой срещу най-опитния сред мъжете - Георги Божков, който е готвил за кралица Елизабет II.

Освен силно представяне в готвенето, дамите донесоха и много забавление в кухнята. Носителката на титлата "Топ Баба на Вселената” Магдалена Динкова прикова вниманието на съотборниците си и шеф Ангелов с ярко зелената си бална рокля и високи токчета. Колоритната Симона, по-известна в онлайн пространството като Мони Бонбони, също забавляваше останалите участници с неподправеното си чувство за хумор.

© ​NOVA / Красена Ангелова

В утрешния епизод на Hell’s Kitchen жените ще се изправят в кулинарна битка срещу отбора на златните. Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята” ще трябва да работи в екип с поп фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел, което ще предизвика много забавни моменти в Кухнята на Ада. Преди битката с отбора на жените, звездите ще трябва да готвят за първи път пред шеф Ангелов и да му представят ястието, което умеят да приготвят най-добре. Победата в това изпитание ще осигури имунитет на един от златните участници.

Как ще се справи Наталия Кобилкина с беленето на картофи? Ще отпадне ли една от звездите още в началото на Hell's Kitchen? Или една от жените ще трябва да облече оранжевата престилка?

Не пропускайте следващия епизод на Hell’s Kitchen 6 утре вечер, 21 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ​Hell’s Kitchen

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen