Актуално Какво ще се случи...

Започва битка за мол „Витоша” – понеделник, 18 април в „Стъклен дом: Изкушението” по bTV

Добави коментар

Началото на истинска битка за акциите на мол „Витоша” ще бъде поставена в епизода на „Стъклен дом: Изкушението” понеделник, 18 април от 20:00 часа по bTV.
Началото на истинска битка за акциите на мол „Витоша” ще бъде поставена в епизода на „Стъклен дом: Изкушението” утре вечер от 20:00 часа по bTV. Странни неща започват да се случват в търговския център и между съдружниците се прокрадват първите съмнения.

„Стъклен дом: Изкушението


Елена е сигурна, че зад всичко стои Тома и споделя подозренията си с Камен. Той е склонен да ѝ вярва и търси помощ от Ставрев. Двамата ще започнат разследване и ще се опитат да разберат коя е следващата жертва на мистериозния бизнесмен. 

„Стъклен дом: Изкушението


Боряна и Албена стават все по-близки и завърналата се сестра заживява в дома на младото семейство Касабови.
Не толкова безоблачни са отношенията между Камен и Боряна и скоро между тях се появяват първите семейни проблеми. Алекс се забърква в грозен скандал, който застрашава имиджа на доведения ѝ баща - кметът Виктор Сарафов - и пречи сериозно на предизборната му кампания. Той решава да поеме нещата в свои ръце и да действа зад гърба на Елена в разрешаването на проблема. За пореден път майка и дъщеря ще влязат в остър конфликт. Дани ще зададе важен въпрос на Сиана – кой е бащата на детето й. Същевременно, той ще е изправен пред сложна дилема относно бъдещето си и отново ще трябва да избира между любовта и мечтите си. 

„Стъклен дом: Изкушението


Ще успее ли Чарли да се измъкне от затвора и каква е новата задача на агент Колев, зрителите ще разберат в „Стъклен дом: Изкушението”, в понеделник, 18 април от 20:00 часа по bTV. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Стефан Данаилов , Калин Врачански , Елена Петрова , Асен Блатечки

Киномаратон с филмите на Стефан Данаилов и Невена Коканова по БНТ 2

Почина Стефан Данаилов

bTV отбелязва 75-я рожден ден на Стефан Данаилов със специално издание на “непознатиТЕ”

Цял декември България празнува 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година