Актуално В програмата

bTV отбелязва 75-я рожден ден на Стефан Данаилов със специално издание на “непознатиТЕ”

Добави коментар

Забравени кадри и снимки на обичания актьор оживяват във филма “Различният” на Георги Тошев

“Да си спомняш може да бъде удоволствие, но и проклятие”, признава Стефан Данаилов в премиерния тв филм “Различният” на режисьорите Ема Константинова и Георги Тошев, който bTV ще излъчи тази събота от 15:00 часа. Вдъхновен от автобиографичната книга на големия актьор “Романът на моя живот”, филмът показва за първи път дълбоко пазени семейни тайни, снимки на родителите и малкия Стефан, както и “отрязани” кадри от популярни български филми с негово участие.

 

Добави описание

 

В “Различният” са включени любопитни документирани моменти от живота на Мастъра през 60-те и 70-те години, открити от Георги Тошев в архива на Националната филмотека и непоказвани до сега. Екипът на продукцията е събрал кадри от творчеството на Ламбо от първия му филм - “Следите остават”, до последния  - “Правила”, заснет през миналата година. “Киното ме направи популярен и обичан. Донесе ми много радост и веселие”, признава той пред Жоро Тошев. Споделя откровено за пропуснатите шансове, красивите партньорки и заблудите в професията. Пред камерата на Румен Василев актьорът за първи път разказва защо не са го пуснали да снима на запад по време на социализма, когато е имало интерес към него.

 

Добави описание

 

Филмът “Различният” е подаръкът на bTV Media Group към известния актьор в деня на неговия 75-и рожден ден. Последните си роли Стефан Данаилов снима в популярните сериали на  bTV “Стъклен дом” и “Фамилията”. Най-интересните сцени са включени в документалната лента.

 

Добави описание

 

Как минава днес денят на най-обичания и сниман български актьор, какво го кара да продължава да взима класове по актьорско майсторство в НАТФИЗ и кои са големите битки, които води и до днес, зрителите ще разберат тази събота, 9 декември, от 15:00 часа в „Различният” по bTV.

 

Снимки: Българска национална филмотека
bTV

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стефан Данаилов , НепознатиТЕ

„непознатиТЕ“ с филм за актьора Христо Живков

„непознатиТЕ“ празнуват рожден ден с актьора от „Осъдени души“ Ян Енглерт

„непознатиТЕ“ по следите на четвероевангелието на Иван Александър в Румъния

„непознатиТЕ“ зад кулисите на Фридрихщат палас

Легендата „Бърнинг мен“ в документалния филм „Преживяване в пустинята“