ТВ анонси Boomerang

„Лято с Том и Джери и Скуби-Ду“ започва по Boomerang

1 коментар

Първият месец на лятната ваканция няма как да мине без тези емблематични герои, чиито приключения винаги гарантират приятно прекарване.

Том, Джери, Скуби и екипът от млади детективи знаят много добре какво да правят, за да направят приключенията си вълнуващи. Том и Джери ще ни забавляват със своите емблематични преследвания в „Шоуто на Том и Джери“, „Том и Джери в Ню Йорк“, както и в няколко пълнометражни продукции. Каналът ще излъчва и епизоди на „Спокойно, Скуби-Ду!“, както и филми за кучето-детектив, Шаги, Велма, Дафни и Фред, които разследват страховити свръхестествени явления.

Във филма „Ужасният призрачен град“, зрителите ще се запознаят с трио комици, основали необичаен увеселителен парк. Скуби и останалите млади детективи ще се озоват в близост, където ванът им се аварира. Младите любители на свръхестествени явления няма да пропуснат възможността да посетят парка. Така. те ще се окажат в средата на заплетена мистерия, пълна с призраци.

В пълнометражната продукция „Том и Джери - Изгубеният дракон“, главните герои ще намерят голямо, странно яйце. Те бързо ще разберат, че находката им е истински необичайна - от нея ще се излюпи дракон. Проблемът възниква, когато новият им спътник решава, че Том е неговата майка.

Премиерата на маратона „Лято с Том и Джери и Скуби-Ду“ е днес - 27 юни от 09.30 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър