Спорт Други спортове

Вижте къде може да гледате световната купа по художествена гимнастика

Добави коментар

Световната купа по художествена гимнастика се завръща в София и в телевизионния ефир.

От 26 до 28 март bTV Media Group ще направи феновете на най-красивия спорт съпричастни на емоциите от престижната надпревара. В продължение на три дни телевизия RING ще излъчва цялата програма от многобоя, a всички финали в неделя ще бъдат излъчени и по bTV. Коментатори на състезанието ще бъдат легендарните Вера Маринова и Боряна Тончева, а своя дебют в тяхната компания ще направи Флорина Иванова. Любопитни материали, ексклузивни срещи, коментарни студиа и интересни събеседници очакват зрителите на bTV Media Group през всички дни, преди и по време на престижната надпревара.

Състезанието, което ще се проведе в София ще бъде квалификация за олимпийските игри в Токио, които бях отложени с 12 месеца заради пандемията от коронавирус. 73 индивидуални гимнастички от 39 държави и 19 ансамбъла ще мерят сили на първото състезание от Световна купа по художествена гимнастика за 2021 г. У нас се очаква да пристигнат гимнастички от Русия, Италия, Украйна, Беларус, Азербайджан, Япония. За България в борбата за медалите ще влязат Боряна Калейн и Катрин Тасева, както и ансамбълът ни. За отбора на Весела Димитрова това ще е първо състезание от повече от година насам. България вече успя да си подсигури 5 от 5 възможни квоти за Олимпийските игри.

За всички фенове на художествената гимнастика, които няма да имат възможност целодневно да следят надпреварата bTV Media Group е подготвила специално съдържание в своите дигитални платформи.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: художествена гимнастика

БНТ излъчва световната купа по художествена гимнастика