Актуално В програмата

Веселин Маринов е в звездното жури на „Големите надежди”

Добави коментар

Стана ясен и последният човек, който ще бъде част от звездното жури на „Големите надежди” – Веселин Маринов.

Днес, на официална медийна премиера, продуцентът Маги Халваджиян, заедно с целия екип, представиха най-новите лица в две от най-забавните и положителни предавания в ефира на Нова тази пролет – „Като две капки вода” и „Големите надежди”.

Стана ясен и последният човек, който ще бъде част от звездното жури на „Големите надежди” – Веселин Маринов. Заедно с Любо Киров и Дивна, тримата ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България от 12 март.

малката Ахинора

За неговото обявяване водещият Драго Симеонов получи безценна помощ от една истинска голяма надежда – малката Ахинора, която влезе в ролята на негова асистентка и доказа, че малките таланти заслужават своето място на голямата сцена.

Веселин Маринов е в звездното жури на „Големите надежди”

Малкият Веселин Маринов мечтал за шеметна футболна кариера – затова мечтаел като дете Веселин Маринов, третият член на журито на „Големите надежди” . Любимецът на цяла България ще застане до Любо Киров и Дивна и от 12 март тримата заедно ще посрещнат най- талантливите пеещи деца на България. С неговото присъединяване към екипа на шоуто, три поколения музикални изпълнители ще помагат и поощряват големите надежди.

Като дете Веселин Маринов бил буквално разделен между музиката и футбола. Той бил най-изявеният и запален спортист в класа, играел като нападател и халф в училищния отбор, с който дори печели Градското първенство. Другата му голяма любов обаче – музиката, надделява над футболното увлечение. Броени дни преди старта на „Големите надежди” изпълнителят на „Горчиво вино” си спомни именно за дългия път към голямата сцена. Първите си музикални стъпки прави още в предучилищна възраст с изпълнение на песента „Когато бях овчарче“ на детско тържество, качен на малко столче.

Веселин Маринов е в звездното жури на „Големите надежди”

Още в шести клас пък започва да свири на барабани – не истински обаче, а наредени върху чина различни по големина учебници. Така попада и в гимназиалната група, където за първи път сяда зад истински ударни инструменти. По-късно се изявява като солист на група и започва да композира сам. В десети клас написва песента "Тъгата на моряка" по стихове, които случайно вижда в тетрадката на своя съученичка. Песента предизвиква такъв фурор в града, че е представена като цяла театрална постановка. Едва по-късно младият композитор разбира, че стихотворението „Тъгата на моряка“ е на Давид Овадия.

Голямата си музикална кариера Веселин Маринов започва в прогресив рок бандата „Импулс" през 1981 г., където е вокал. Следват поредица първи награди, а след това и солова кариера. Днес той е един от най-обичаните изпълнители – с песни като "Ти си любовта", "Горчиво вино", "За теб, Българийо"... и много други, Веселин Маринов категорично печели любовта на публиката.

Как ще се справи с новото предизвикателство? Кои ще бъдат първите надежди, които той, Любо и Дивна ще посрещнат на голямата сцена, ще разберем със старта на „Големите надежди” на 12 март, 20.00 ч. по Нова.

„Големите надежди” – 12 март, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди , Веселин Маринов

Веселин Маринов издава сценични трикове на Миро за новия образ в „Като две капки вода“

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат