Музика Концерт

Украинската певица Ани Лорак – гост-звезда в лятното турне на Филип Киркоров в България

Добави коментар

Няколко седмици преди старта на националното лятно турне на Филип Киркоров “ДруGoy” в България, кралят на руския поп оповести новината, че заедно с него у нас ще пристигне и украинската поп-звезда Ани Лорак.
Украинската певица Ани Лорак – гост-звезда в лятното турне на Филип Киркоров в БългарияНяколко седмици преди старта на националното лятно турне на Филип Киркоров “ДруGoy” в България, кралят на руския поп оповести новината, че заедно с него у нас ще пристигне и украинската поп-звезда Ани Лорак.

Изпълнителката, която е близка приятелка и протеже на Киркоров от години, ще вземе специално участие във всеки от четирите концерти по време на обиколката му у нас.
Грандиозните представления ще стартират от зала 1 на НДК в София (29.06) и ще преминат през сцените на летните театри в Пловдив (1.07), Бургас (2.07) и Варна (5.07). Вторият концерт по програма в Пловдив, обявен първоначално за 30 юни, ще се състои на 1 юли от 21:00ч.

Промяната на датата се налага поради спецификата в изграждането на сцената в Летен театър Пловдив. Организаторите на турнето – компания “DEGRIS” издават, че по време на всеки спектакъл, появата на Ани Лорак на сцената ще впечатлява публиката със своята зрелищност. На фона на осеяно със стотици звезди нощно небе, красавицата ще се спуска от върха на сцената, възседнала гигантски полумесец. Заедно със своя близък приятел и ментор – Филип Киркоров, двамата ще изпълнят в дует песента «Гимн уходящим мечтам» (“Химн на отиващата си мечта”). В паузите между песните в шоуто “ДруGoy”, чрез гигантски видеопроекции Филип Киркоров ще преминава като през врата във времето - от реалността на сцената в друг свят, където размишлява на философски теми с Бог.

Украинската певица Ани Лорак – гост-звезда в лятното турне на Филип Киркоров в България

Близкото приятелство между 33-годишната украинска певица и актриса Ани Лорак и Филип Киркоров се заражда с участието ѝ в конкурса “Евровизия” през 2008 г., когато знойната красавица представя родината си с песента “Shady Lady”, продуцирана от самия Киркоров. Най-коментираната клюка по това време е суперскъпия тоалет на Ани, ушит от дизайнера Роберто Кавали, за който кралят на руския поп дава 200 000 долара.

Украинската певица Ани Лорак – гост-звезда в лятното турне на Филип Киркоров в България

Украинската звезда е позната на родната публика и от гостуването ѝ в музикалното шоу “Music Idol” през 2008-ма, за да промотира конкурсната си песен и коментира изпълненията на участниците. В едно свое интервю по време на престоя си у нас Ани Лорак казва, че когато е с Филип в България, се чувства българка. На 7 април 2012, Филип Киркоров стана кръстник на първородната ѝ дъщеричка София, а ден по-късно Ани присъства на кръщенето на малката Алла-Виктория в Москва. От началото на познанството им, ексцентричният изпълнител подкрепя украинската звезда във всичко, и определя Ани Лорак в живота си като “моя приятелка, сестра и кръстница”.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, можете да намерите в мрежата на EVENTIM  и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Филип Киркоров , Ани Лорак

Филип Киркоров в България с двете си деца

Филип Киркоров в първия епизод на 5 сезон на „Предай нататък”

Драго Драганов със скъп подарък от Филип Киркоров

Дует "Ритона" ориса децата на Филип Киркоров

Филип Киркоров: Роди ми се син