Актуално В програмата

Участниците в "Ясновидци" 2

Добави коментар

Участник от експеримент на КГБ в новия сезон на „Ясновидци” ...
Участниците в "Ясновидци" 2Един от най-младите участници във второто издание на „Ясновидци” е още ученик от гр. Перник, 18 годишен, зодия Телец. Открил е способностите си като малък. Твърди за себе си, че усеща хората, неволно разкрива факти от живота им, предвижда близкото бъдеще.

Друг от участниците е 28 годишен шивач и гадател от гр. Варна., зодия Овен. На 9 години, изненадващо за семейството си от мюсюлманин става християнин и започва да вижда в утайките на кафе. Също така смята, че вижда миналото, настоящето и бъдещето на напълно непознати, може да открива предмети и хора.

Претендент за титлата Ясновидец номер 1 на България е и певец в таверна от гр. Свиленград, 34 годишен, зодия Скорпион. През 2001 г. след като се събужда от кома, причинена по време на тежка катастрофа, твърди, че започва да усеща събития и хора, да предсказва бъдещето, да открива изчезнали хора.

Инженер по образование е самоопределящият се като екстарсенс участник от Сибир.  Той е на 51 г., зодия Козирог. Като малък е обучаван от дядо си, който е колдун(жрец) в родното му село. Смята, че усеща енергетиката на хора, места и предмети, участвал е в експеримент, провеждан в КГБ под името «Екип 64».   

Най-младият участник в ясновидския отбор е на 17 г. от гр. София, все още ученик, зодия Скорпион.
Преди година открива способностите си, смятайки че общува с отвъдното, вижда събития и умее да открива живи същества.

Една от дамите във втория сезон е пощальон от гр. Варна, зодия Лъв на 33 г. Открива способностите си като дете. Твърди, че умее да чете мислите на хората, усеща тяхната съдба, предвижда събития.  

Представителка от гр. Рибарица също ще бъде в състава на ясновидците в новия сезон на предаването. Тя е 58 годишна домакиня и казва, че е открила способностите си, когато е влязла във връзка с непозната цивилизация и умее всичко, което ѝ позволи Бог.

Петдесетгодишна масажистка от Кюстендил, зодия Рак, също ще доказва способностите си, които случайно открила през 1986 г. Твърди, че умее да лекува хора и получава космическа енергия.      
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ясновидци

Джефри Донован за ролята си в "Ясновидци" по AXN

„Суперсили“ и „Ясновидци“ с премиера по AXN през май!

Maрияна Николаева е победителят в Ясновидци 2

Разтърсващ финал на „Ясновидци” 2 - събота, 13 юни в 20 часа

“Ясновидци” - 6 юни, събота от 20:00 ч.