Актуално В програмата

Три вълнуващи поредици стартират в ефира на bTV

Добави коментар

Нови епизоди на „Добрият доктор“ и два от най-гледаните европейски сериала започват през юни в ефира на bTV

Утре вечер (8 юни) в ефира на bTV се завръща американският лекарски сериал „Добрият доктор“ (The Good Doctor) с нов четвърти сезон. Още по-заплетени и нестандартни случаи очакват д-р Шон Мърфи и колегите му в епизодите на медицинската драма, които ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:00 ч. Още в пилотния епизод от новия сезон екипът ще се сблъска с първия случай на коронавирус в болница „Бонавентура“. Веднага след четвъртия сезон на „Добрият доктор“ bTV ще излъчи и най-новия пети, който приключи преди броени дни в САЩ.

От 12 юни тайните на висшето лондонско общество през 19. век ще започнат да излизат наяве с епизодите на минисериала „Белгравия“, които ще вървят всяка неделя от 16:00 ч. Базирана на едноименния роман на Джулиан Фелоус от 2016 г. и от създателите на „Имението Даунтън“, историческата драма разказва за издигането на семейство Тренчард в лондонското обществото и тайните, които заплашват да преобърнат вековни порядки. Историята започва на бала на херцогинята на Ричмънд в нощта на 15 срещу 16 юни 1815 г. Сред гостите са Джеймс и Ан Тренчард, които забогатяват неочаквано и заживяват сред висшето общество, след като малката им дъщеря София привлича вниманието на Едмънд Белазис – син и наследник на едно от най-богатите и видни семейства във Великобритания.

А от 19 юни, всяка неделя от 14:00 ч., психолог и кучето му ще спасяват животи в най-гледания германски сериал за последните няколко години „Необичаен лекар“ (Käthe und ich). В центъра на историята са психологът Пол и кучето му Кете, които поемат трудни случаи и спасяват животи всекидневно. Тандемът помага на пациентите да се изправят на крака след тежки заболявания и инциденти. Мотото на психолога е никога да не се отказва както в работата си, така и в личния си живот. В личен план Пол е силно сломен след като съпругата му Ерина остава във вегетативно състояние в продължение на месеци след инцидент. Заедно с приятелите си – ветеринарите Джул и Аарон и идеалистичната сестра Хилдегард, Пол се надява да стане чудо и жена му да отвори очи. Най-близкият приятел на Пол – Джул, пък се забърква с най-добрата приятелка на Ерина – Натали, след нощен запой. Какво още ще се случи на героите от „Необичаен лекар“, зрителите ще разберат от 19 юни, всяка неделя от 14:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Добрият доктор , Белгравия , Необичаен лекар

Нов сезон на „Добрият доктор“ през октомври по AXN

Фреди Хаймур за ролята си във третия сезон на "Добрият доктор"

Най-голямата сензация в медицинските сериали за последните две години – „Добрият доктор“ по bTV

Фреди Хаймор за ролята си във втория сезон на "Добрият доктор"

Ричард Шиф за ролята си в "Добрият доктор"