ТВ анонси ТВ анонси

Три сестри и едно списание представят Греховете на младостта по Bulgaria ON AIR

Добави коментар

Нова премиерна за българския ефир поредица ще завладее зрителите на Bulgaria ON AIR от 4 януари, точно в 20:30 часа и ще продължи да се излъчва всяка делнична вечер.

На вълната на завършващата война „Греховете на младостта“ се развива в периода 1914-1926 г. в Полша, като насочва вниманието на зрителите към знакови исторически моменти.

Сюжетът на полската продукция представя историята на три млади сестри: Мариня, Алина и Лала. Заедно те основават седмичника "Искра" в Краков. Първият му брой, след много перипетии, излиза на 11 ноември 1918 г. Списанието дава историческата основа на поредицата, която включва информация за възвръщането на независимостта, съставянето на правителството на Падеревски, началото на Полско-болшевишката война, подписването на Версайския договор, битката за Варшава, приемането на Мартенската конституция и Майския преврат.

Не пропускайте да проследите драматичния сериал, премеждията на Мариня, Алина и Лала, както и развитието на седмичното списание – първият епизод от „Греховете на младостта“ ще стартира в ефира на Bulgaria ON AIR на 4 януари от 20:30 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Греховете на младостта