Актуално В програмата

Тереза Маринова и Йордан Йовчев отразяват Олимпийските игри в Рио де Жанейро за БНТ

Добави коментар

Двама от най-известните български спортисти Тереза Маринова и Йордан Йовчев, ще бъдат част от журналистическия екип на БНТ, който ще отрази Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Двама от най-известните български спортисти Тереза Маринова и Йордан Йовчев, ще бъдат част от журналистическия екип на БНТ, който ще отрази Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Олимпийската шампионка от Сидни в тройния скок Тереза Маринова ще влезе в  ролята на телевизионен водещ за втори път, след като преди четири години в Лондон чаровната бивша скачачка отново бе част от екипа на БНТ. В Рио на Маринова е поверено представянето на студийната  програма на БНТ. Обзорното предаване „Олимпиадата днес с Тереза Маринова“ ще се излъчва всеки ден след емисията „По света и у нас“ в 18:00 часа по БНТ 1. В олимпийското студио ще гостуват български и чужди спортни звезди, известни треньори и спортни специалисти, които ще коментират и анализират най-интересните моменти от съревнованията. За БНТ шампионката ще  коментира и анализира и състезанията на „Царицата на спортовете“ – леката атлетика.

Тереза Маринова

Йордан Йовчев

След шест участия на Олимпийски игри, един сребърен и три бронзови  медала в спортната гимнастика под петте кръга, Йордан Йовчев ще застане от другата страна на камерата, като част от коментаторския екип на БНТ. Всеки ден зрителите ще могат да видят новите олимпийски шампиони с воденото от носителя на четири световни  титли предаване „Линия Рио с Йордан Йовчев“. Предаването ще обобщава най-интересното във всеки от олимпийските дни с репортажи, интервюта и коментари от мястото на събитията. То ще бъде излъчвано всеки ден в ранните сутрешни часове, с повторение от 12:30 часа по БНТ 1.

Абсолютният български рекордьор по участия в олимпийски игри Йордан Йовчев ще застане и на коментаторския пулт по време на състезанията по спортна гимнастика от олимпийския турнир в Рио де Жанейро.

Състезанията от програмата на 31-вите летни Олимпийски игри можете да гледате безплатно и с безупречно качество по БНТ 1 и БНТ HD през август!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тереза Маринова , олимпийски игри , Йордан Йовчев

БНТ пуска две нови предавания за олимпиадата в Токио

Почти 700 000 зрители гледаха откриването на Зимната олимпиада по БНТ

ТВ програма на БНТ за олимпиадата в Сочи

Скандал в Сочи: България на три морета вбеси македонски медии

БНТ HD безплатно в ефир и за кабелните оператори