Актуално В програмата

„Тази събота” и „Тази неделя” - теми и гости

Добави коментар

Ангел Джамбазки и Димитър Топалов в пряк дебат в „Тази събота” и тримата финалисти в „Survivor: Камбоджа” Ваня Джаферович, Светлин Занев и Димитър Димитров в „Тази неделя” по bTV

Ангел Джамбазки и Димитър Топалов в пряк дебат в „Тази събота” и  тримата финалисти в „Survivor: Камбоджа” Ваня Джаферович, Светлин Занев и Димитър Димитров в „Тази неделя” по bTV

В „Тази събота” на 13 декември от 8:00 часа, в студиото при Мариана Векилска по повод изчезването на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов, ще гостува неговият последен работодател Ангел Божилов. 

Жени Марчева пък ще посрещне Ангел Джамбазки от ВМРО и Димитър Топалов от политическа партия „Евророма”, които ще влязат в пряк словесен двубой по темата за охраняването на линейките в ромските махали от МВР. По-късно в предаването европейският гражданин на годината Христо Христов ще гостува с коментар относно досиетата, държавна сигурност и други „демони”, а професор Николай Овчаров ще разкаже своята жива история, затова какво е да си един тамплиер в битка за България.

Два дни преди финала на “Survivor: Камбоджа” на гости при Диана Любенова ще бъде най-скандалната участничка тази година, чиято цел беше да покаже, че жените не са слабият пол – Йорданка Дражева. След тази среща зрителите ще имат възможността да видят семейната идилия на шампионите по муай тай Теодора и Марио Кирилови.

За „Тази неделя” ексклузивно интервю ще даде министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. Девет месеца след трагедията в Лясковец съпругата на убития полицай Емил Шарков – Милена ще разкаже повече за случилото се.

Ден преди големия финал тримата финалисти в “Survivor: Камбоджа” – Ваня Джаферович, Светлин Занев и Димитър Димитров ще гостуват в „Тази неделя”. Коледното настроение на зрителите ще се събуди с модерното ретро на момичетата от „Сентиментал Суингърс”, а младата певица, която укроти скандалния рапър Криско – Изи, ще разкрие тайната си и ще покаже част от клипа на песента „За последен път”. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри и Митьо Маринов са новите водещи на „Тази събота и неделя”

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости