Сериали Риалити

Сватбеното риалити „Чия е тази сватба?” с премиера по DIEMA FAMILY

Добави коментар

Риалити шоуто разкрива напрегнати, но стоплящи сърцето сцени около приготовленията на различни сватби. Всеки епизод показва, че не винаги булката е в центъра на събитието, а понякога се случва точно обратното...

„Чия е тази сватба?“ започва веднага след сериала „Трите лица на Ана“ от 14.30 до 15.30 ч. с повторение на следващия ден от 10.30 до 11.30 ч. Риалити шоуто разкрива напрегнати, но стоплящи сърцето сцени около приготовленията на различни сватби. Всеки епизод показва, че не винаги булката е в центъра на събитието, а понякога се случва точно обратното - сватбените агенции и родителите на младоженците могат да изиграят ключова роля в създаването на перфектния “голям ден“ за двойката.

Зрителите ще станат част от междуличностните битки и куриозните ситуации на прага на една прекрасна сватба, при която нещата не винаги вървят според плана. В епизодите на премиерния осми сезон на сватбеното риалити „Чия е тази сватба?“ ще станем свидетели на конфликти между младоженци и сватбени агенти, които ще нажежат обстановка между двете страни. Дали младоженците, семейството и организаторите ще стигнат до общо решение за мечтания ден и ще има ли хепиенд, остава да проследим от 7 ноември, в 14.30 ч., всеки делничен ден по DIEMA FAMILY.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Чия е тази сватба