Сериали Риалити

SOS! Бавачки

2 коментара

"SOS! Бавачки" - едно удивително риалити шоу, което изтощените и безпомощни родители най-после дочакаха със сълзи на благодарност в очите!

Семейно риалити шоу, Англия, 2004

Едно удивително риалити шоу, което изтощените и безпомощни родители най-после дочакаха със сълзи на благодарност в очите!
Кога?

Когато децата ви създават сериозни проблеми и чувствате, че нямате нужните сили и опит да се справите с тях, на помощ идват „SOS! Бавачки” – екип от професионални детегледачки, чийто дългогодишен опит във възпитанието и отглеждането на най-малките е научил, че бучката захар не е достатъчна за да се вкара едно непокорно дете в правия път! Вече пожънало огромен успех в САЩ, шоуто проследява опитния екип, въоръжен с теоретични и практически съвети за отглеждането и възпитанието на децата. Професионалните бавачки отговарят на апелите на отчаяни родители на гореща телефонна линия и смело се впускат сред настъпилия в семейството хаос, причинен от редица отклонения в нормалното поведение на децата – от ужасни маниери на масата за хранене до внезапни пристъпи на истеричен гняв. Само едно обаждане в централата на „SOS! Бавачки” е нужно за възстановяване на равновесието в дома. След постъпването на сигнал за помощ, съветът на бавачките се събира и подробно разглежда случая. Следващата стъпка е да изберат една от тях, която най-добре пасва на конкретния случай за да преобрази малките дяволчета!

Защо?
Защото отзивите от открития форум на „SOS Бавачки” са достатъчно красноречиви:

„... Със сигурност „SOS Бавачки” не е лъжица за всяка уста. Аз лично чух екзалтираните коментари на приятелите си за шоуто няколко седмици преди сама да се реша да го гледам и то след като сестра ми НАСТОЯ, че шоуто ще ми помогне да се справя с настоящия си проблем – моята дъщеря отказа да спи в собственото си легло. Още с първото шоу, което изгледах бях тотално запленена! Препоръчвам шоуто от сърце на всички родители с малки деца! Съветите са безценни и абсолютно безплатни!...”
„... SOS Бавачки” е може би единственото шоу, което наистина помага! Екипът бавачки от най-висока класа, наистина знае как да се справи с разглезените и досадни хлапета и техните невнимателни и мързеливи родители. Аз лично нямам деца, но смятам, че шоуто е изключително полезно както за тези, които вече имат деца, така и за тези, които планират да имат.  ...”

„Здравейте! Аз съм Пол Финк. Ние сме семейство Финк с трите двойки близнаци. SOS бавачките бяха в дома ни, спомняте ли си? Шоуто от 14 април? Отдавна искам да пиша за невероятното ни преживяване, но все не намирам време. Да се обадим на бавачките беше много трудно решение, но Господ ми е свидетел, едно от най-правилните решения, които някога аз и жена ми сме взимали! Те промениха живота ни...
С уважение, Пол Финк – горд баща на три двойки близнаци, които отсега нататък завинаги ще бъдат прекрасни деца!”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: SOS! Бавачки