Сериали Риалити

Искам да отслабна

Добави коментар

„Искам да отслабна” е „най-голямото” шоу, в което участници свръхтежка категория се опитват да се разделят с наднорменото тегло. Тяхната цел е да намерят за 2 месеца пътя към здравословното хранене, покрепени от съветите на специалисти по хранене и спазване на стриктна фитнес програма.
DOWNSIZE ME, 2005, Нова Зеландия

реалити поредица

Водещи: Деймиън Кристоф, Лий-Ан Уан


Искам да отслабна


„Искам да отслабна” е „най-голямото” шоу, в което участници свръхтежка категория се опитват да се разделят с наднорменото тегло.
Тяхната цел е да намерят за 2 месеца пътя към здравословното хранене, покрепени от съветите на специалисти по хранене и спазване на стриктна фитнес програма.

Задачата е тежка, затова всеки участник получава персонална консултация и помощ през цялото време. За допълнителна мотивация ще им послужат и групата „опитни зайчета”- хора, който в продължение на 10 дни ще водят вредния начин на живот, спазван от участниците до момента. Така всеки ще разбере тревожните последствия и вредите, които си причиняваме сами

Тази свръх порция пот, сълзи, опити и изпитания, която едновременно забавлява и образова, е телевизионно събитие, оценено от зрителите в цял свят.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Искам да отслабна