Актуално В програмата

Строителният предприемач Илиан Василев напусна приключението Survivor

Добави коментар

Строителният предприемач Илиан Василев преживя тежко поражение в „Survivor: Скритият идол“ и напусна предаването по bTV завинаги. Той си тръгна от най-голямото телевизионно приключение след дуел за оцеляване срещу бизнес психолога Ивана Микова на Филипините. Илиан Василев е вторият участник, който отпада от екстремното риалити след хотелиера Пейо Георгиев.

„Щастлив съм, че участвах в „Survivor“, за мен това беше голяма емоция. В предаването си сам сред непознати, далеч от семейство си, гладуваш и спиш на плажа, но усещането е уникално. Тази игра е велика, защото не знаеш какво ще се случи в следващия момент“, каза Илиан преди да се прибере у дома.

В сблъсъка на Острова на изкуплението той се опита да пречупи съперничката си, но се оказа по-неподготвен от нея както физически, така и психически. Двамата трябваше да балансират максимално дълго върху тънка греда, но Ивана показа забележителна стабилност и надделя за минути. Въпреки че триумфира за втори път в дуел след победата си над Пейо, тя ще продължи да живее в изгнание на Острова на изкуплението и ще събира сили за сблъсъка със следващия си противник.

Екшънът в „Сървайвър“ продължи да се развива и по още една линия. Племената „Бонток“ и „Ифугао“ се разпаднаха и отново се прегрупираха. Първата битка, в която трябваше да се изправят едни срещу други, да изровят възглавници от пясъка на плажа и да ги пренесат на определено разстояние, се превърна в атрактивно зрелище. Победителят в сблъсъка „Бонток“ получи щедра награда - месо, хляб, зеленчуци, подправки, сосове и бира, с които членовете му да се подкрепят след дни на тежки лишения.

Междувременно в Колибата на преговорите се разигра сложна морална дилема. Посланиците на „Ифугао“ - спринтьорката Карин Околие и на „Бонток“ - боксьорката Маргарита Чанева, трябваше да решат дали да се лишат от порция сандвичи, за да може един от участниците - Милен Кутилов, да получи видеообръщение от дъщеря си, която е рожденичка. Двете обаче се изкушиха от храната и решиха, че не искат да направят жест към бащата и дъщерята. Ще повлияе ли това на отношенията в племето, гледайте „Survivor: Скритият идол“, сряда, 21.00 ч., bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor , Survivor: Скритият идол

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7