ТВ анонси Boomerang

„Страхотният Майк“ се завръща с нови епизоди по Boomerang

Добави коментар

На 15 юни „Страхотният Майк“ се завръща по Boomerang.

Отиди на весело приключение с тази „хипер-истинска“ анимационна поредица за животни. Тя следва историята на едно склонно към злополуки куче, на име Майк и няколко други животни в крайградски дом. Поредицата е кръстоска между „Том и Джери“ и видеоклиповете на домашни любимци.

 

Добави описание


Майк е взискателен мопс с изтънчен вкус. Всяка сутрин той се събужда с единствената мисъл в главата си – как да впечатли кокетното съседското куче Айрис. За съжаление неговите планове никога не сработват, заради няколко пакостливи миещи мечки, костенурки и котка, които винаги се появяват в най-неподходящия момент и повличат Майк в поредица от непредвидени ситуации, причинявайки бедствие.


В един от епизодите, докато Майк е разсеян, миещите мечки се промъкват в къщата и всяват хаос. Добре, че след като изяжда малко гнило сирене, дъхът на Меркурий се превръща в страхотно оръжие. В друг от епизодите, кучето на съседа си има ухажор, чиито плановете обаче никога не се оказват успешни. Гледай и виж какво ще се случи!

 

Добави описание


Началото на новите епизоди от поредицата „Страхотният Майк“ ще бъде на 15 юни и ще продължи всеки делник от 17:00 ч. по Boomerang.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Страхотният Майк