Сериали Романтични

Страх да обичаш | Paura d`amare

12 коментара

Италианският хит „Страх да обичаш“ от 12 август по bTV

Една от най-гледаните телевизионни продукции на Rai 1 – Страх да обичаш (Paura d'amare), ще развълнува зрителите на bTV от 12 август. Всеки делничен ден от 16.00 часа феновете на романтичните сериали ще станат свидетели на това как най-големият враг на любовта и радостта от живота се нарича страх!

 

Добави описание


Стефано Лои има всичко – красива жена, две прекрасни деца и президентския пост във фармацевтичната империя „Лойфарма“ със седалище в Торино. Но в един момент съдбата решава да му обърне гръб.


Една нощ жена му Ема умира в катастрофа. „Перфектният“ живот на Стефано се изпарява за един миг, а взаимоотношенията между него и още малките му деца напълно се объркват. Той се отдалечава от всичко, което преди му е било скъпо, а животът му губи смисъл. Докато не се появява Азия – много по-млада от него жена, която е останала сираче, скромна и далеч от лукса и блясъка, в който е израснал Стефано. А Азия от детегледачка на децата на Стефано малко по малко покорява сърцето му.

 

Добави описание

 

Двамата нямат нищо общо помежду си, а различията в характерите им изглеждат непреодолима пречка, но любовта не се интересува от характери. Връзката им ще срещне много препятствия, които изглеждат непреодолими. Семейството и висшето общество, част от което е Стефано, не може да приеме, че една беднячка ще стане част от техния свят. Но Азия е наистина специално момиче, което със своята невинност и енергия успява да покори семейство Лои и да спечели любовта на децата на Стефано.

 

Добави описание

 

Сенки от миналото на семейството на Стефано започват да изплуват, а някои от роднините правят всичко възможно да докарат компанията до фалит. Елиде – вдовицата на брата на Стефано, дърпа конците в интригите, особено след като от затвора излиза жената, обвинена за убийството на Томазо – брат на Стефано...

 

Добави описание


За филма:

Оригинално заглавие: Paura d'amare (2010)

Държава: Италия

Режисьор: Винченцо Терачано

В ролите:

Стефано – Джорджо Лупано
Азия – Ерика Банки
Мирела – Барбара Ливи
Карлота – Розабел Лауренти Селърс
Томи – Дарио Фиорика
Париде – Марко Фалагуаста
Симона – Ивана Лотито
Джулиана – Клотилде Сабатино
Олга – Тереза Аче
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Страх да обичаш